Postovani,
pre oko 20 dana imao sma smrtni sluca u porodici, sto me je veoma potreslo. Nakon ovoga su pocele skoro svakodnevne glavobolje koje su vrlo karakteristicne: Vrlo kratkotrajan ostar sevajuci bol u samom temenu, ne previse jak ali eprijatan u svakom slucaju. Dakle bol se pojavi na sekudnu i nestane. U nekom delu dana se to intenzivnije ponavlja a po nekad ga nema dobar deo dana uopste, skoro da nema pravila kad se pojavljuje. Istu situaciju sma imao i pre 2 god. ali je to trajalo mozda dan dva, sad dosta dugo, vec oko 3 nedelje, svakodnevno. Primetio sam da se bol ne smiruje ( ne gubi) kad popujem neki lek za glavobolju. Pritisak mi se krece od 125-80, pa max izmeren 140-90, ali se desava kad se bol javlja cesto da je pritisak recimo 130-85!
Svaki savet bi dobro dosao!
Hvala
kratak i ostar bol u temenu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: kratak i ostar bol u temenu
imao sam slican slucaj --posebno kad se uzbudim--i uzimao andol neko vreme i proslo
Hvala na odgovoru! Taman sam pomislio da nece niko da mi se javi.
Da li je jos neko nekada imao slican problem?
Da li je jos neko nekada imao slican problem?
Isti problem imam,mojoj majki je pozlilo i onesvestila se odvezao sam je u hitnu
na svu srecu prezivela je
od te noci imam stalne glavobolje u temenu glave ,kao da mi je tesno u glavi ,da bi jedne noci i ja zavrsio u hitnoj sa pritiskom 160 110
posto se bavim sportom moj normalni pritisak u stanju mirovanja je 110 70
Dali su mi diklofen i pola ampule bensendina
ujutro sam se javio lekaru i rečenomi je da sam blago tahikardičan
propisan mi je neki sedativ i presolol
pritisak se stabilizovao ali bol u glavi nije kao prije alije prisutan
na svu srecu prezivela je
od te noci imam stalne glavobolje u temenu glave ,kao da mi je tesno u glavi ,da bi jedne noci i ja zavrsio u hitnoj sa pritiskom 160 110
posto se bavim sportom moj normalni pritisak u stanju mirovanja je 110 70
Dali su mi diklofen i pola ampule bensendina
ujutro sam se javio lekaru i rečenomi je da sam blago tahikardičan
propisan mi je neki sedativ i presolol
pritisak se stabilizovao ali bol u glavi nije kao prije alije prisutan