kozna promena - opasno ili ne ?!?!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Ogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2003 2:00 am

Post od Ogi »

Molim za pomoc. Najpre da se izvinim na prostim izrazima jer nisam medicinar.
Dakle, pre oko mesec dana na nogama su im se pojavile neke cudne "linije" nalik ispucanim kapilarima. Unutrasnji deo kod kolena povrsine otprilike 10x10cm je isaran tom "ornamentikom". Nalik su strijama ali nisu bele boje kao strije vec crvene. Takodje se to manifestovalio i na prednjem delu butina a od skora se pojavila jedna mala ne levoj ruci na misicu blize pazuhu.
Da li vam je poznato sta je to i da li je opasno?
Da samo napomenem od januara ove godine sam za nepuna 3 meseca nabio kilazu (jer sam neumereno jeo) za nekih 10-15kg. Da li je ta pojava posledica gojenja tj. "sirenja" koze ili sta.
Znam recice te mi idi obavezno kod lekara sto i nameravam uciniti. Samo ne znam kome da se obratim dermatologu ili lekaru opste prakse.
unapred hvala
katarina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2003 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od katarina »

ja mislim da su ti to strije jer one su prvo crvene a tek onda blede,jer posledica je naglog gojenja sto je kod tebe slucaj,ipak doktor ce ti reci preciznije,po meni nemas razloga za strah...
sarajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 14, 2003 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sarajevo »

Da to su strije i ja sam ih dobila prije 2 g kada sam se za kratko vrijeme udebljala vise kilograma... Kada budete vratili svoju kilazu strije ce biti manje vidljive ali ce i dalje postojati...one ne mogu nestati i ne mogu se otkloniti
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: kozna promena - opasno ili ne ?!?!

Post od korsbag123 »

And also I will be optimistic they will Karen Millen UK ertainly not deemed * SPAM * Karen Millen the fact beautiful heroes they will produced would certainly increase directly into several from the many favored Costumes wear each year. Karen Millen Sale Alice halloween costumes usually are Karen Millen Sale experienced considering that the standard slight glowing blue clothes nevertheless, you can identify Karen Millen many tips which range inside the entertaining for your alluring.http://www.karenmillenuk4sale.co.uk/
Odgovori