Kozica na penisu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
4u2p
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 27, 2003 1:00 am

Post od 4u2p »

Interesuje me kako da resim problem. Ranije nisam mogao da prevucem kozicu preko glansa u fazi erekcije. Sada mogu ali se odmah vrati u prvobitan polozaj. To mi ne pravi priblem za vreme seksa ali ne mogu da koristim kondom jer se kozica vraca nazad preko glansa. Unapred hvala.
bon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2003 1:00 am

Post od bon »

Iseci kozicu
vasjo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 5:44 pm

Post od vasjo »

e mozda ce ti ovo ruzno zvucati , ali to je trebala mama da ti radi kad si bio beba. Mnogi muske bebe imaju problem sa uskom kozicom, ali onda je mama ta koja treba da razradjuje u cistim uslovima, jer onda to boli i pece, ali se ne secas toga kad odrastes i nemas vise taj problem. A ovako slazem se sa recenim da je iseces.
mr M
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 2:09 am

Post od mr M »

4u2p napisao:Interesuje me kako da resim problem. Ranije nisam mogao da prevucem kozicu preko glansa u fazi erekcije. Sada mogu ali se odmah vrati u prvobitan polozaj. To mi ne pravi priblem za vreme seksa ali ne mogu da koristim kondom jer se kozica vraca nazad preko glansa. Unapred hvala.
Pozdrav 4u2p,

Praksa, praksa, praksa i praksa.

Nema potrebe za hirurskom intervencijom osim ukoliko je lekar ne preporuci. I naravno, nista naglo i na silu.

Pozdrav,
mr M
Odgovori