KOZICA PENISA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lokoloko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2014 11:49 pm

KOZICA PENISA

Post od lokoloko »

Pozdrav ljudi.imam 16 godina,kozicu penisa normalno navlacim kada je spusten,ali kada je u erekciji dosta teze,uglavnom do pola i pocne da me zateze,kada pokvasim ili nasapunjam onda ide lagano,zanima me da li mogu da imam normalan odnos,tj. da li penis moze da udje gde treba bez posledica ako kozicu ne navucem do kraja i da li postoji neki nacin da to ubuduce ide lakse? stariji su mi govorili da je tako samo pre prvog puta(kog jos uvek nije bilo) i da se kozica vremenom lakse navlaci...
vaskelino16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 10, 2014 8:18 pm

Re: KOZICA PENISA

Post od vaskelino16 »

Zbog takvih problema koliko god ti bilo blam, najbolje je da se javiš urulogu...
anstajn2358
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2014 11:27 am

Post od anstajn2358 »

ja imam 14 godina i 7 meseci i mam vise probleme u vezi sa polnim razvojom oko penisa imam dlaka duzine 3-4cm ali menis mi je zaostao mislim mali je dok je u opustenom stanju velicina je 6-7cm obim isto tako a u erakciji10cm-10.5cma obim 8-9cm e to me toliko i nebrine zato sto mislim da ce se poceti razvijati imam dlake samo oko penisa crna a ispod pazuha i na nogama nemam na nogma imam samo zute i t o dosta dok moji druari su se vec razvili.spermu nemam mislim ima neka providna slinava tecnost ali vrlo malo izadje samo 4-5 kapi to mi se pojavilo prije 20-tak dana to nisam imao prije to je prvi problem a drugi problem je taj da mi se kozica slijepila sa glavicem kao da je zarasla normalno je prevucem i onda nemoze dalje vidi se kako je zarasla samo na 2 mjesta nije i tu se odljebila oko3 milimetra a na trecem mjest oko milimetar visok sam oko 178cm i tezak oko 90km malo sam punije dijete :D penis i monsnje su mi malo tamnije od nogu i stomaka to se primjeti ali za ostalo neznam molim vas da mi odgovorite oce li sve biti u redu sa razvojom mog penisa a za ovu sljepljenu kozicu cuo sam da se mora operativnim putem i da li ce mi to smetati ako se penis poveca msm oce li me boljeti u erakciji ili tako nesto lijep pozdrav molio bih vas da mi brzo odgovorite
kro123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 12:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od kro123 »

Ja imam problem sa glavicem kada ocu kozicu da svucem do kraja i na sami kraj glavica milimetar uz zavrsetak mi je isto kao zalepljeno i neda mi da svucem do kraja ja imam 15 godina.. Cuo sam vec da mora obrez da se pravi. Takodje sam cuo da moze to da se makne da se to pocepa pri jacem potezanju sad me zanima sta da radim ? Hvala na odgovoru. sad me je sramota da kazem roditeljima da imam to na polnom organu... Voleo bih da to mogu licno maknuti!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Ништа на силу и нагло. Свакодневно по мало повлачи кожицу уз прање топлом водом. Можеш да користиш и водени раствор соде бикарбоне за испирање. За неколико месеци све ће бити у реду.
Odgovori