Kozica penisa
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 25, 2017 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kozica penisa
Zdravo!Imam 13 godina i jos nisam probao da prevucem kozicu penisa ispod nivoa glavica.Ne znam da li je normalno da u mojim godinama ceo penis bude prekriven kozicom.Plasim se da povucem na dole da ne bih nesto poremetio!Molim vas odgovorite mi da li trebam da se obratim lekaru.Cuo sam za obrezivanje i ne znam da li je i meni to potrebno.Pomagajte molim vas!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Kozica penisa
Треба да питаш тату или маму да ти покажу и провере о чаму се ради. Кожица од малена треба да се повлачи до краја са главића како би се одржавала правилна хигијена.
-
- Novi član
Aco,hvala na savetu mene boli kada pokusam da prevucem kozicu penisa na dole a i glupo mi da pitam roditelje
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па кога ћеш да питаш ако не њих?! Чак су они сами то морали давно да ти објасне али вероватно је и њима глупо.
Мораш кожицу мало по мало да повлачиш како би се одлепила. И редовно да је переш.
Мораш кожицу мало по мало да повлачиш како би се одлепила. И редовно да је переш.
-
- Novi član
Kako to mislis da je povlacim?Pitao sam caleta on kaze da je u mojim godinama normalno da kozica ne moze da se povuce skroz ispod
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нормално је да већ са пет-шест година кожица може потпуно да се свуче са главића и да се тако одржава.
Сад ја не разумем шта ти значи питање "како то мислиш да је повлачим". Дај фотографију.
Сад ја не разумем шта ти значи питање "како то мислиш да је повлачим". Дај фотографију.
-
- Novi član
Aco evo slika:
https://ibb.co/gqDmna
https://ibb.co/gqDmna
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То ти је максимум што можеш да повучеш кожицу?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Е па онда мораш свакодневно мало по мало да све више повлачиш кожицу у назад. Мора да се одлепи од главића. Само постепено. То јесте болно али мораш. И само постепено. И редовна хигијена. Када год пишкиш, после повуци кожицу и опери чистом водом уз трљање прстима.
И поведи рачуна о хигијени ноктију.
И поведи рачуна о хигијени ноктију.
-
- Novi član
Si siguran?Da necu tako nesto da poremetim ako povlacim i da bolno je.Da ne povucem mnogo i onda nesto da se poremeti npr da mi se kozica iskida?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Рекао сам постепено. Кожица је залепљена за главић и треба да се одлепи. Зато мораш мало по мало да не би оштетио кожу. Ако за месец дана успеш да ослободиш главић то ће бити велики успех. Па то су основне ствари које је отац морао да ти објасни.