Poštovani,
hteo sam da postavim pitanje u vezi nemirnog sna, tj. ružnih snova.
Moja devojka, 22 godine, student, često noću sanja pauke. Nekada je to samo jedan pauk, nekada je gomila pauka, jedan preko drugog idu. Kada je jedan pauk obično sanja da joj šeta na jastuku dok spava. Kada tako ružno sanja, naglo se budi i vrišti koliko je uplašena. pali se potom svetlo, ustanovlja da je ružno sanjala i vrati se u krevet da nastavi da spava mirno. Ne dešava se svake noći, ali se dešava možda 5 puta u toku meseca recimo tako otprlike. Kao što sam napomenuo, ona je student isto kao i ja. Ja hvala Bogu nemam problema sa snovima. jeste da se ponekad sanja nešto što nije lepo i prijatno, ali nikada ne sanjam nekakvu gamad poput paukova ili nešto slično tome.
Mene interesuje zapravo zašto se to njoj dešava, šta prouzrokuje tako ružne snove, i šta uraditi po tom pitanju!?
hvala unapred.
košmari - pauci
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
košmari - pauci
Veliki Meda.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 17, 2006 5:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
generalno, da plasi se. plasi se i od paukova i od žaba. ja tih problema nemam. plašim se i ja i ne volim te gmizavce, ali sa žabama nemam problema.girl_from_nowhere napisao:Pretpostavljam da devojka ima arahnofobiju(preteran strah od paukova).
Imam ga i ja ali ih jako retko sanjam i nikad se ne budim vristeci. Mislim da bi svakako trebalo da poprica sa psihijatrom.
Veliki Meda.