Kosa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Jelena88
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 14, 2008 2:51 pm

Kosa

Post od Jelena88 »

OK, i zvanichno sam glupacha godine.

Naime, poshto imam suvu kosu, s vremena na vreme stavljam raznorazne maske. E sad, poshto ovoga puta nisam imala istu, a pri ruci mi je bila Panthenol mast, ja sam (glupavo) zakljuchila da je to prava zamena i da ce mi taman super hidrirati kosu.

Dakle, stavim ja tako mast, prespavam... I (naravno) sad ne uspevam da operem kosu! Juche sam potroshila celu tubu shampona peruci kosu dok kozha glave nije pochela da me pecka, pa sam morala da prestanem. Danas je to peckanje prestalo, ali mi je kosa josh i masnija nego juche.

Help?
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Ne znam resenje, ali moram da se smejem :lol: :lol: :lol: Eventualno sisanje :D
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Pa nisi glupaca, naprotiv. Panthenol je odlican regenerant i u raznim oblicima se koristi i za kozu, sluzokozu ali i za KOSU. Oprace se, ne brini :)

Uzmes lepo kvalitentiji sapun pa sa tim. Pa tek onda predjes jednom samponom!

P.S. Ako bas hoce drugi put koristi Pantenol KREM (hidradantno) a ne MAST, nije isto!
Jelena88
Stalni član
Stalni  član

Post od Jelena88 »

@ peniko

Smej se, i treba da se smejesh! Smejala bih se i ja da nije tragichno :(

Neeecu da se shisham!!!

Ma, opracu ja to kad-tad, samo treba ici okolo s ovakvom kosom nekoliko dana... To samo meni mozhe da se desi!

@ MACHINE

Pa jeste, je l' da je dobar hidratant, i znala sam i ja da je krema bolji izbor, ali mi se mast nashla pri ruci, pa eto... Sad mi bar nije suva kosa :)
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Za sada uzmi sapun i ispraces kosu (mada i osusiti dlaku jer sapun isusuje) a drugi put samo krem!
Jelena88 napisao:@ peniko

Smej se, i treba da se smejesh! Smejala bih se i ja da nije tragichno :(

Neeecu da se shisham!!!

Ma, opracu ja to kad-tad, samo treba ici okolo s ovakvom kosom nekoliko dana... To samo meni mozhe da se desi!

@ MACHINE

Pa jeste, je l' da je dobar hidratant, i znala sam i ja da je krema bolji izbor, ali mi se mast nashla pri ruci, pa eto... Sad mi bar nije suva kosa :)
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Jedna moja drugarica je jednom (iz ne znam kog razloga, moguce da je pomesala sa regeneratorom) stavila veet kremu:lol: :lol: :lol: :lol: E TO JE TRAGICNO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Isla je onako poluocerupana danima, dok nije obrijala glavu...
Cogito ergo doleo....
Jelena88
Stalni član
Stalni  član

Post od Jelena88 »

@ peniko

Ajoooooooj, jadna, pa ja bih se ubila da sam bila na njenom mestu... Ne dam kosu ni za zhivu glavu!

@ MACHINE

It worked! Uspela sam da sperem ovo zlo sa glave, sapunom :) Mada sam ja i juche pokushala sapunom da je operem, pa mi nije bash uspelo... Kako god, vazhno da sam ja to reshila. Hvala ti!
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Sledeci put kao masku koristi neku hidratantnu kremu utrljaj na mokre krajeve i ostavi da se osusi ja sam probala i rezultati su dobri. Samo ne u velikim kolicinama.
Odgovori