OK, i zvanichno sam glupacha godine.
Naime, poshto imam suvu kosu, s vremena na vreme stavljam raznorazne maske. E sad, poshto ovoga puta nisam imala istu, a pri ruci mi je bila Panthenol mast, ja sam (glupavo) zakljuchila da je to prava zamena i da ce mi taman super hidrirati kosu.
Dakle, stavim ja tako mast, prespavam... I (naravno) sad ne uspevam da operem kosu! Juche sam potroshila celu tubu shampona peruci kosu dok kozha glave nije pochela da me pecka, pa sam morala da prestanem. Danas je to peckanje prestalo, ali mi je kosa josh i masnija nego juche.
Help?
Kosa
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Pa nisi glupaca, naprotiv. Panthenol je odlican regenerant i u raznim oblicima se koristi i za kozu, sluzokozu ali i za KOSU. Oprace se, ne brini 
Uzmes lepo kvalitentiji sapun pa sa tim. Pa tek onda predjes jednom samponom!
P.S. Ako bas hoce drugi put koristi Pantenol KREM (hidradantno) a ne MAST, nije isto!

Uzmes lepo kvalitentiji sapun pa sa tim. Pa tek onda predjes jednom samponom!
P.S. Ako bas hoce drugi put koristi Pantenol KREM (hidradantno) a ne MAST, nije isto!
@ peniko
Smej se, i treba da se smejesh! Smejala bih se i ja da nije tragichno
Neeecu da se shisham!!!
Ma, opracu ja to kad-tad, samo treba ici okolo s ovakvom kosom nekoliko dana... To samo meni mozhe da se desi!
@ MACHINE
Pa jeste, je l' da je dobar hidratant, i znala sam i ja da je krema bolji izbor, ali mi se mast nashla pri ruci, pa eto... Sad mi bar nije suva kosa

Neeecu da se shisham!!!
Ma, opracu ja to kad-tad, samo treba ici okolo s ovakvom kosom nekoliko dana... To samo meni mozhe da se desi!
@ MACHINE
Pa jeste, je l' da je dobar hidratant, i znala sam i ja da je krema bolji izbor, ali mi se mast nashla pri ruci, pa eto... Sad mi bar nije suva kosa

Za sada uzmi sapun i ispraces kosu (mada i osusiti dlaku jer sapun isusuje) a drugi put samo krem!
Jelena88 napisao:@ peniko
Neeecu da se shisham!!!
@ MACHINE
@ peniko
Ajoooooooj, jadna, pa ja bih se ubila da sam bila na njenom mestu... Ne dam kosu ni za zhivu glavu!
@ MACHINE
It worked! Uspela sam da sperem ovo zlo sa glave, sapunom
Mada sam ja i juche pokushala sapunom da je operem, pa mi nije bash uspelo... Kako god, vazhno da sam ja to reshila. Hvala ti!
Ajoooooooj, jadna, pa ja bih se ubila da sam bila na njenom mestu... Ne dam kosu ni za zhivu glavu!
@ MACHINE
It worked! Uspela sam da sperem ovo zlo sa glave, sapunom