kosa i problemi sa kosom
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 04, 2010 8:57 pm
kosa i problemi sa kosom
zdravo...imam problem sa kosom.jedno 6 meseci unazad mi opada kosa i dosta se proredila,medjutim imam problem sa temenom kada provucem prstima po kosi osecam kao da mi se cupa kosa samo po temenu...Da li ima neki lek??da se spreci to opadanje..Pozzz
Re: kosa i problemi sa kosom
postoji jedna apoteka na zlatiboru koja pravi losion protiv opadanja kose,narucuje se samo putem telefona,i stize na kucnu adresu,kosta oko 250-300 din i svi koji su ga probali do sad kazu da pomaze.ako budes zainteresovan poslacu ti br tel.
marijabgd da li mozes meni da posaljes taj broj?
Potrebno je da se javis dermatoglogu i proveris o cemu je rec, a najvervatnije se radi o muskoj naslednoj celavosti. Tu ti nece pomoci nikakvi lekovi sa Zlatibora nego jedino terapija losionom na bazi minoxidila i tabletama na bazi finasteride. (propecia - proscar)aleksandar dj. napisao:zdravo...imam problem sa kosom.jedno 6 meseci unazad mi opada kosa i dosta se proredila,medjutim imam problem sa temenom kada provucem prstima po kosi osecam kao da mi se cupa kosa samo po temenu...Da li ima neki lek??da se spreci to opadanje..Pozzz