kosa i koza, bas problem
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
kosa i koza, bas problem
Pozdrav svima! Duze od godinu dana imam problema sa kozom celog tela, suva je i peruta se jako, u poslednje vreme imam i rane. Dovoljno je jedan, dve dana da ne namazem telo uljem ili mlekom za telo i bude katastrofa. Isto tako mi je i kosa toliko ostecena kao da sam je tretirala blansom. A nisam, redovno je sisam i retko farbam. Znaci, nikad ovako nesto mi se nije desavalo. Pretpostavljam da mi je neki vitamin ili mineral deficitaran u organizmu, ali ne znam koji. Vitamin B nije, pijem beviplex. Da napomenem i da mi je imunitet jako oslabljen, sveke dve nedelje sam prehladjena ili tako nesto. Ima li neko ideju sta bi moglo biti u pitanju i sta da koristim? Hvala unapred
kosa
Treba da piješ vitamine za bolji imunitet organizma. Oligovit kad mi je opadala kosa mi je preporučio farmaceut. Probaj sa napravljenim šamponom
Jedan mali Kosili preručiš u veću posudu, dodaš ricinusovo i maslinovo ulje, dve inekcije bevipleksa dobro izmućkaš i time pereš kosu. Može se malo sipati i Pantenol rastvora. Posle porodjaja sam mazala koren kose sa Pantenol rastvorom koji mi je pomogao u sprečavanju opadanja kose. Takođe i Nirel šampon protiv opadanja kose pomaže dosta. Često pranje masti teme ne treba je prati svaki dan nego razmak minimum treba da bude pet dana od svakog pranja.
Jedan mali Kosili preručiš u veću posudu, dodaš ricinusovo i maslinovo ulje, dve inekcije bevipleksa dobro izmućkaš i time pereš kosu. Može se malo sipati i Pantenol rastvora. Posle porodjaja sam mazala koren kose sa Pantenol rastvorom koji mi je pomogao u sprečavanju opadanja kose. Takođe i Nirel šampon protiv opadanja kose pomaže dosta. Često pranje masti teme ne treba je prati svaki dan nego razmak minimum treba da bude pet dana od svakog pranja.