Konstantna temperatura

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
danijela838
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 30, 2012 2:48 pm

Konstantna temperatura

Post od danijela838 »

Ovako ja temperaturu ima vec 4 god 37,2 do 37,4 pre dve godine isla sam svuda i svakuda radila razne testovi krvi i sve je u reduc bilo. Osecam se odlicno retko kad sam prehladjena, mozda jednom godisnje, ne osecam niakav premor ili zamor, al temperature je uvek tu, medjuti u poslednje vreme mi se desava da i kada je izmerim ima nekad i 37,8 ili 38 i tad kada je merim osecam se odlicni i prosto mi je neverovartno da mi je tolika temperatura a da se ja osecam odlicno. Probala sam sa raznim toplomerima ali uvek je isto. Da li neko moze da mi kaze ili mozda predpostavlja u cemu moze da bude problem!? Jer zaista mi je muka da ponovo krenem da se vucem po lekarima i da me salju od jednog do drugog da bi mi opet rekli da je sve u redu?
Unapred hvala na odgovoru!!!
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Konstantna temperatura

Post od *kristal * »

Ako si radila svu neophodnu labaratoriju snimak pluca,abdomena,pregled urina,testiranja na viruse hepatitisa,hiv i ostalo,onda ginekoloski sa brisevima i ako je sve bilo uredno onda ne treba da brines postoji mogucnost da je kod tebe to normalna temperatura prestani da je kontrolises neko vreme samo se opusti i zaboravi.Pooooooozzzzzz :lol:
Odgovori