Poštovani,
Moj problem sa temperaturom je praćen mnogim drugim komplikacijama:
U novembru gnojna angina, po ko zna koji put u životu. Negde 13. januara boluckalo grlo, temperatura prvi put izmerena nešto preko 37. Sutradan krv u mokraći, jaki bolovi, dobila Palitreks, Ciprocinal, Uricin. U februaru opet urinarna upala, mislim da je bila ista terapija (ne mogu da se setim bez kartona). Dok sam tad pila Ciprocinal, dobijem opet gnojnu anginu, prekinu mi terapiju, daju Panklav, ne pomaže, dobijem dve kutije Hemomicina (onog jačeg od po tri tablete u pakovanju), onda još jednu Hemomicina od šest tableta. Kašljala preko mesec dana, pila Fluimucil i sirup Altiprim. Posle nešto više od mesec dana, opet dobijem gnojnu anginu, mislim opet Panklav, prošla brže. U maju dobijem po treći put urinarnu infekciju, od bolova završim u urgentnom, daju mi dve injekcije - Diklofen i Geramicin 120mg, daju mi terapiju - 2x Ciprocinal 500mg. Dijagnoza je "epizode akutnog cistitisa". Rezultati krvi i urina iz urgentnog - leukociti u krvi 17,3 (granica je 4-10), sve ostalo u granicama. Mokraća mutna, "dosta leukocita, eritrociti: dosta svežih i bledih maskira vidno polje" (bio mi je šesti dan menstruacije, moguće je da su ti eritrociti od toga), boja žuta, proteini 1, hemoglobin 3. Od januara pijem čaj od uve i peršuna. Rezultati krvi i urinokulture posle obe infekcije iz januara i početka marta uredni. (u januaru vrlo malo povišeni leukociti).
Za svih 5 meseci, temperatura od 37 do 37,4 u epizodama, nekad imam, nekad nemam, (uglavnom imam). Ne mogu da odredim kada se pojavljuje. Praćena jakim glavoboljama u slepoočnicama i prednjem delu glave, iznad čela. Drhtanje ruku, malaksalost. Izgubila od januara oko 4 kg.
Ginekolog utvrdio da nema nikakve upale, EKG uredan.
Ultrazvučni nalaz jetre, slezine, bubrega, žučne kese, štitne i pljuvačne žlezde uredan. Jedino limfne žlezde na vratu sa leve strane konstantno uvećane.
Usput i vaginalna gljivična infekcija, lečena Nistatinom i Kanestenom. Poremećaj stomačne flore, uzimala Probiotik.
Sumnja se na toksoplazmozu, što će biti utvrđeno po završetku trenutne terapije Ciprocinalom.
Zamolila bih Vas najlepše da mi kažete šta može biti uzrok svega ovoga, jer me ta temperatura ubija, a antibiotici mi potpuno uništiše organizam i deluje kao da ovome nema kraja.
Unapred zahvalna,
Dragana
Konstantna temperatura
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 18, 2012 12:13 am