Konstantna cudna vrtoglavica mucnina!HITNO!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Stefan940
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 12, 2014 3:28 pm

Konstantna cudna vrtoglavica mucnina!HITNO!

Post od Stefan940 »

Imam 19 godina.Visok sam metar i 80 a tezak 59 kg-slabo jedem u zadnje vreme.Puno sam sedeo za racunarom od kako sam zavrsio skolu-a i pre sam,medjutim znatno manje.Pre pocetka svega ovoga,jednom dok sam masturbirao osetio sam bol u grudima,kako mi srce odjednom pocne jace kucati,kao da hoce da ispadne iz grudi,promeni ritam u odnosu na celo telo,i neki cudan osecaj kroz grudi nesto kao poput dima.Pusio sam ali taj cudan osecaj u grudima poput dima mi se samo jednom desilo na leto kad sam pio neki najjaci lek za zubobolju,zaspao dugo,probudio se,osetio jaku glad i onda taj osecaj,poceo sam da drhtim i dosla hitna pomoc,dali mi za smirenje nesto i proslo.Pre toga,ili posle,ne secam se,pocelo je to sa srcem.A takodje kad se uplasim,uzbudim,ili nekad odjednom bez razloga,u desnoj bubnoj opni mi se kao stvori pritisak,zacepi se uvo i samo cujem svoj glas i druge kao da sam pod vodom.Dok sam masturbirao to mi se desilo i nije bilo mucnine,trajalo je minut.Legao sam kasno,jeo slabo.Onda u sredu navece,opet u toku masturbiranja isto to,samo kad sam zavrsio osetio sam mucninu.Isao sam tri puta u wc,proliv.I malo mi se vrtelo,ne kao da mi se sve pomera,nego kao pritisak,u glavi,ocima,bas blago.Popio sam nesto za smirenje,to je trajalo sat,sat ipo posle toga i zaspao sam.Javila mi se jaka glavobolja za novu godinu,bas jaka.I kada sam se u sredu probudio oko pola pet ujutru-majka me probudila,osecao sam glavobolju sa obe strane glave.I tako je pocelo,imam konstantnu mucninu,nekad stane kad ne jedem,ali cim pojedem,vrati se mucnina,ide mi se u wc i taj pritisak.Prekjuce dok sam hodao,osetio sam kako mi trne glava,i utrnula mi cela glava.Osecam se malaksalo.Mokraca mi je zuta.Dva dana pre toga boleo me prsljen na vratu,kao da sam se ukocio od spavanja.Zadnje sto sam pojeo od te prve veceri bila je slanina i krompir,proprzena.Otisao sam,uradio ekg,sve u redu,pritisak izmerio,isto.Drugi put,bio je nizak pritisak bas kad mi je bilo to u glavi.Osecam kao da mi vid slabi-iako nosim naocare,kad se usredsredim da procitam nesto sitnije,tad mi se javi to u ocima,glavi.Kazu da imam asimetriju lica-levi kapak mi je spusten vise nego desni.Osecam u rukama nekad trnce.Izvadio sam rezultate mokrace i krvi,mokraca mi je zuta kada se nakupi u prostati,npr kad odem ujutro u wc.Pijem ksalol nekoliko dana,ali kazu da izaziva zavisnost.Dok spavam nista,i kad ustanem.Pomalo mi suze oci,vise nego obicno.Trece noci mi je mucnina pocela sa nekim strahom u grudima.Nekad mi kao utrne malo donja usna,kapci,imam neko propadanje u grudima kad udahnem,a nekad i kad ne udahnem.Zaista ne znam sta je,niko od njih ne zna.Isao sam na nervno posto su mi to rekli u urgentnom da odem,rekla mi je da jedem laganu hranu,i da sam po tri puta po tri sata na racunaru.Imam problema sve vise sa vidom,umore se oci,kad hocu da procitam nesto lakse mi je jednim okom to da uradim-jer mi setaju oci.Psihicki ovo ne mogu da izdrzim i nadam se da ce mi neko dati odgovor sta je otprilike u pitanju.Takodje,rekli su na pregledu da imam ankcioznost,pa bi mi jako pomoglo to da znam sta nije u redu,jer ne znam,imam toliko puno simptoma da niko ne zna u cemu je problem.Ovo oko ociju mi se samo nedelju dve pre toga na sekund pojavilo dok sam bio na racunaru,ali ta mucnina i sve ovo je krenulo naglo te noci,oba osecaja u grudima tokom masturbiranja.Imam 59 kila i visok sam otprilike metar i 80=premalo kila imam.U krvi su nasli nesto da je povecano,ali kazu da nije nista zabrinjavajuce,trenutno ne znam sta
ddz11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 13, 2014 1:49 am

Re: Konstantna cudna vrtoglavica mucnina!HITNO!

Post od ddz11 »

Ja nisam lekar, ali se pronalazim u tvojoj prici, meni ovo potpuno lici na problem zreo za neuropsihijatra, i ti si previse uplasen, previse razmisljas o tome i zato te vise puta nesto zaboli. Podsvest je cudna stvar. Probaj da se smiris, ako su lekari rekli da je sve u redu, onda nema potrebe da se nerviras, opusti se, zivi zivot, mlad si ti jos za te probleme. Veliki pozdrav
Odgovori