Kondilomi
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Kondilomi
meni je hitno potreban savet,nemam kome da se obratim... u inostranstvu sam vec mesec dana i moram biti jos dva... radila sam skidanje kondiloma laserom pre nekih mesec ipo...i ponovo su mi se pojavili... sta da radim? koliko ce se to prosiriti za dva meseca? moze neki savet? hvala unapred...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Kondilomi
To sve zavisi od stanja vaseg imunog sistema i nacina zivota (ishrana, cigarete, spavanje)!
Ukoliko su se ponovo manifestovati znachi da se moraju opet uklanjati i da ce za dva mesec biti gora situacija, mada ni to ne mora biti sluchaj, jer ukoliko svoj organizam uvedete u stanje u kom ce svi sistemi da funkcionisu sjajno onda moze doci i do usporenja napredovanja.
Spavajte 8 sati, hranite se raznovrsno, izbegavajte proste secere, izbacite nikotin i druge otrove iz organizma, pijte samo 2 kafe dnevno, pijte 2 litre vode dnevno, bar solju zelenog caja dnevno i pronadjite najbolji nachin da uklonite stres koji je ochigledno doveo do smanjenog imunog odgovora i ponovne pojave kondiloma!
Ukoliko su se ponovo manifestovati znachi da se moraju opet uklanjati i da ce za dva mesec biti gora situacija, mada ni to ne mora biti sluchaj, jer ukoliko svoj organizam uvedete u stanje u kom ce svi sistemi da funkcionisu sjajno onda moze doci i do usporenja napredovanja.
Spavajte 8 sati, hranite se raznovrsno, izbegavajte proste secere, izbacite nikotin i druge otrove iz organizma, pijte samo 2 kafe dnevno, pijte 2 litre vode dnevno, bar solju zelenog caja dnevno i pronadjite najbolji nachin da uklonite stres koji je ochigledno doveo do smanjenog imunog odgovora i ponovne pojave kondiloma!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: Kondilomi
potrudicu se da te poslusam... trudicu se da sto manje to pogorsam i cim dodjem kuci da to uklonim... bas me je strah jer nmg nista da ucinim da ih uklonim,dok ne dodjem... hvala ti puno