Kondilomi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Maximus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Maximus »

Prije pola godine sam isao na terapiju tecnim azotom cime mi je uklonjena polna bradavica sa polnog organa.

Prije nekoliko dana sam primijetio na samom izlazu iz mokracnog kanala na penisu novu bradavicu. Otisao sam kod svoje ljekarke, dermatologa, koja mi je saopstila da se u ovom slucaju lijecenje ne vrsi tecnim azotom nego laserom, radioloski, uz plasticnog hirurga.

Mozete li mi objasniti kakve su to metode, kako se sprovode, da li su bolne, koliko kostaju. Bradavica je potpuno vidljiva i lako joj je pristupiti tako da mislim da je sama intervencija jednostavna.

Unaprijed zahvalan
lorelai
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2003 1:00 am

Post od lorelai »

Odstranjivanje laserom je najbrzi put bez krvi, oziljaka i potencijalnih komplikacija. Skuplje je od drugih metoda, ali vredi. S obzirom da se radi o maloj povrsini nece biti nesto previse u svakom slucaju. Tako da nemoj nista da brines... :smile:

pozdrav
Maximus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Maximus »

Mnogo Vam hvala na odgovoru,

Zanima me da li je bolno, koliko traje i koliko kosta?

Koliko je efikasna mast koja se pominje na jednom od topica na kojima se raspravlja o Kondilomima?

Srdacno,

Maximus
lorelai
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2003 1:00 am

Post od lorelai »

Nisam bas najbolje razumela, jer sam mislila da sam napisala da je procedura bezbolna i trajanje se meri sekundama..sto se cene tice, znam samo da je skuplje od drugih metoda, ali s obzirom da se radi samo o jednoj bradavici i stoga maloj povrsini koja treba da bude tretirana, pretpostavljam da nece biti neka suvise visoka cifra.

puno pozdrava uz jedan savet da vec sutra odete i obavite to.. :smile:
Odgovori