Pozdrav svima. .
Htio sam pitati za pomoć da li je neko imao i da li neko zna nesto o tome i da li postoji neko alternativmo liječenje.
Primijetio sam izrasline u predjelu anusa i guglao sam o tome i dosao do toga da su to kondilomi. Njih sam uspešno makao jabukovim sirćetom. Bez ikakvih problema za 2 dana. Međutim posle dva dana primjetim neku smetnju u ustima. Pogledam u ogledalu s blicem i vidim opet izraslinee sa strana jezika kao i pri kraju jezika ne znam sad kako se to zove , onaj dio gde visi ona resica , e pa tu odmah pored nje isto ima 3-4 bradavice .. ZANIMA ME STA DA RADIM POVODOM TOGA KAKO I STA KORISTITI? Da li je neko imao slican problem? ? Molim vas za odgovor sto pre.
Kondilomi u grlu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kondilomi u grlu
Можда би могао да пробаш са оним домаћим препаратом за подизање имунитета против вируса, али за то треба доста времена.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 7:21 pm
Bas ne znam sta da radim .. jel ima jos neki način probaću. Brzo se šire vec danas iz u korenu jezika ima grdilooo puno. I sa strana. Poludeću
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
У последње време када имам проблема са грлом ја пијем петролеј за осветљење, али за то треба имати петљу. Не знам ни да ли делује на вирусе. Можда да узмеш неке прополис капи. Не знам да ли сода бикарбона делује на вирусе.