Kondilomi u grlu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jovandr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 7:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Kondilomi u grlu

Post od jovandr »

Pozdrav svima. .
Htio sam pitati za pomoć da li je neko imao i da li neko zna nesto o tome i da li postoji neko alternativmo liječenje.
Primijetio sam izrasline u predjelu anusa i guglao sam o tome i dosao do toga da su to kondilomi. Njih sam uspešno makao jabukovim sirćetom. Bez ikakvih problema za 2 dana. Međutim posle dva dana primjetim neku smetnju u ustima. Pogledam u ogledalu s blicem i vidim opet izraslinee sa strana jezika kao i pri kraju jezika ne znam sad kako se to zove , onaj dio gde visi ona resica , e pa tu odmah pored nje isto ima 3-4 bradavice .. ZANIMA ME STA DA RADIM POVODOM TOGA KAKO I STA KORISTITI? Da li je neko imao slican problem? ? Molim vas za odgovor sto pre.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Kondilomi u grlu

Post od aaaca »

Можда би могао да пробаш са оним домаћим препаратом за подизање имунитета против вируса, али за то треба доста времена.
jovandr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 09, 2016 7:21 pm

Post od jovandr »

Bas ne znam sta da radim .. jel ima jos neki način probaću. Brzo se šire vec danas iz u korenu jezika ima grdilooo puno. I sa strana. Poludeću
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

У последње време када имам проблема са грлом ја пијем петролеј за осветљење, али за то треба имати петљу. Не знам ни да ли делује на вирусе. Можда да узмеш неке прополис капи. Не знам да ли сода бикарбона делује на вирусе.
Odgovori