Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Sestra mi je javila da joj je na ginekološkom pregledu ustanovljeno da ima kondilomate. Preporučeno joj je da ide na spaljivanje laserom, ali joj nije garantovano da se neće ponovo pojaviti. Doktor joj je rekao da je uzrok ove bolesti Virus. Moje pitanje je upućeno Nenad67. Da li je preparat koji je pomenut u njegovim odgovorima "sigma antivir" dobar u tretiranju ove bolesti?
Prema mojim saznanjima uspesnost je u preko 90% posto slucajeva bez ponavljanja recidiva bolesti , a prednost je u tome sto je metoda potpuno neinvazivna. Za broj telefona za kontakt sa autorima Sigme-Antivira, kontaktirajte me preko privatne poruke...
Da li bi mogao da mi kazes nesto vise o ovom preparatu? Gde se nabavlja, koliko kosta i ko sme da ga koristi... kakvi su rezultati itd.???
Posto iz iskustva znam da neke preparate mogu samo zene da koriste, a mene zanima zbog supruga...
Pokusajte da se javite na tel. 011-2463-546, svakog radnog dana izmedju 10- 15h, ili subotom od 10-13h. Koliko ja imaminformacija moze se tretirati i muskarci i zene. Pozdrav