Komunikacija pacijent-liječnik
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 11:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Komunikacija pacijent-liječnik
Ocjenite vašu komunikaciju sa liječnicima (vrijednostima od 1-5; 1-jako loša komunikacija..)...hvala
- LadyOfTheMountain
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 11:51 pm
Moj bi odgovor bio od nula do pet, posto glevak kaze lijecnici, dakle u mnozini.
Sretala sam izrazitio dobre strucnjake, sto je samo jedan deo lekarkog posla, na moju srecu oni su imali i osecaj za pacijenta, stvorili smo lep odnos i na kraju su me izlecili
.
Nazalost imala sam i jedno jako lose iskustvo, pa bih toj doktorki dala nulu, sto se odnosa sa pacijetima tice, pisala sam o tome ovde,a i mnogo je pisano o njoj i ovde i drugde.
Sreca, pa je ovih prvih koji su mi ostali u lepo secanju vise, ili sam ove druge pokusala da zaboravim, elem suma sumarum 3,5 - 4 ( ne mogu sad svih da se setim, ocenim i izvucem prosek )
Doktori opste prakse su mi uvek bili OK, izlazili u susret, njima petica.
Sretala sam izrazitio dobre strucnjake, sto je samo jedan deo lekarkog posla, na moju srecu oni su imali i osecaj za pacijenta, stvorili smo lep odnos i na kraju su me izlecili

Nazalost imala sam i jedno jako lose iskustvo, pa bih toj doktorki dala nulu, sto se odnosa sa pacijetima tice, pisala sam o tome ovde,a i mnogo je pisano o njoj i ovde i drugde.
Sreca, pa je ovih prvih koji su mi ostali u lepo secanju vise, ili sam ove druge pokusala da zaboravim, elem suma sumarum 3,5 - 4 ( ne mogu sad svih da se setim, ocenim i izvucem prosek )
Doktori opste prakse su mi uvek bili OK, izlazili u susret, njima petica.