Kompletan pregled

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

girl_from_nowhere napisao:Razumem vas potpuno :wink: ALi rekoh vam, iz vaseg posta sam shvatila da zelite bas SVE preglede.
Po meni, ti osnovni pregledi bi trebalo da se rade svake godine BESPLATNO i da to bude omoguceno svakome. Da to bude neka vrsta sistematskog pregla jer bi se na taj nacin sigurno sprecile mnoge bolesti... Al to je sad vec druga tema. :roll:
Sa ovim se potpuno slazem, ali to kod nas mozda postuje 1-5% populacije!! :roll:

Licno sam par puta isla u Bel Medic i bila sam zadovoljna "uslugom"- ali cene su paprene!! :o Mislim da na nekom drugom mestu moze sve to da se odradi po mnogo nizim cenama, ali ja nisam imala vremena da biram.....

Inace, ovim osnovnim pregledima koji su navedeni, ja bih svakako na listu dodala i analize na virusne hepatitise B i C (i to pod obavezno), kao i Anti TPO At i AMC At (vezano za stitnu zlezdu) - ovo govorim iz licnih iskustava i ne zameri mi sto smaram sa hepatitisima, ali svakako sam za to, nakon svega sto se IZNENADA i bez ikakve najave i indikacija deslio ljudima iz moje najblize okoline.

Svaka cast na inicijativi i nadam se da ces dobiti neki konkretan odgovor, ako ne ovde, molim te da nam napises krajnji ishod i iskustvo.

Sto se laboratorije tice, toplo bih ti preporucila Konzilijum za SVE krvne analize!!

Za ginekoloski pregled sam cula da se za oko 5.000 moze obaviti u GAK Narodni Front - kompletno!! Ali raspitaj se jos malo!! Koliko ja znam sve je gotovo u istom danu, odvoji se par sati za lezanje tamo i u dnevnoj bolnici se sve to obavi.

Licno, krenula bih od laboratorije, pa onda na sve ostalo.........

Pozz i sve najbolje, majja :wink:
Odgovori