Kompleks nize vrednosti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mare95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2015 1:30 am

Kompleks nize vrednosti

Post od mare95 »

Postovanje
Vec 3 godine sam u velikoj depresiji,zatvoren sam u sebe i retko kad izlazim,bukvalno celo leto provodim u kuci. Sve to zbog kompleksa nize vrednosti ili fizickog izgleda. U detinjstvu nisam nikada imao problema s tim,cak sam i bio jedan od omiljenih u zenskom drustvu pa i muskom ali u medjuvremenu sam dobio frakturu nosa,nisam mogao da disem uopste i jednostavno sam morao na operaciju.. Posle te operacije nos mi izgleda skroz drugcije,ja se uopste nisam nadao da ce se izgled toliko promeniti jer mi to nije bilo bitno.. znaci samo iz zdravstevnih razloga sam se odlucio na operaciju. I sad sam u velikim problemima zbog toga jer nisam u stanju da bilo sta radim,uvek razmisljam o tome i svestan sam da sta god uradim nece resiti moj problem i automatski odustanem od svega. Znam da ovo nije ovakva vrsta foruma ali smatram da ovde ima kompetentnih ljudi koji mogu da mi pomognu. Ja bih zeleo da mi neko da neki savet ili nesto sto ce mi bar malo olaksati.. Jer psihicki sam sve slabiji i ne mogu da zamislim sta ce samnom biti za 2-3 godine,a tek mi je 18.. Place mi se jer cu citav zivot biti jadnik bez ikog na svetu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kompleks nize vrednosti

Post od aaaca »

Нећеш ваљда да дозволиш да ти један нос поквари цео живот?
Odgovori