KOMEDONI( AKNE): Retin - A???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
milan77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2004 1:00 am

Post od milan77 »

Da li neko zna gde se kod nas moze kupiti Retin-a krema(Renova ili slicno) posto sam cuo da je to odlicna stvar u lecenju akni a pogotovo komedona,(sa povremenom pojavom papula tj. bubuljica)i to veoma efikasna kod onih zatvorenih(whiteheads) sto je upravo moj slucaj?

Pozdrav
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cali »

Aktivni sastojak pomenute kreme je "Tretinoin" materija veoma slicna Vitaminu A,- ako ne uspes nabaviti kremu, ili ako je i nabavis preporucujem dopunu ishrane Vitaminom-A

Beta-karotin sa antioxidantnim dejstvom, kao izvor provitamina A prirodnog porekla. U slucaju manjka organizma vitamina A, preporucuje se njena pojacana upotreba
proveri na http://www.vidi.co.yu/katalog/b-carotene.htm Pozdrav.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.
Volim - i ne smeta mi da pomazem ljudima.
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
Any
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 05, 2004 1:00 am

Post od Any »

tretinoin ili Retin A mozes potraziti pod imenom Eudyne krema, a narucuje se u apotekama izvana.Medjutim za lijecenje zatvorenih komedona bolje je da upotrijebis Differine gel.Rein A jako ljusti kozu i izaziva crvenilo.
milan77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2004 1:00 am

Post od milan77 »

Da li se taj Differin gel moze naci kod nas posto Retin-a definitivno ne postoji po nasim apotekama?
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Cali »

Dali si proverio zbog cega ti se pojavljuje taj problem ? Krema koju trazis delovace na simptome bolesti ali NE I NA UZROK ! najbolje ces resiti problem ako pronadjes i eliminises uzrok bolesti. Pozdrav.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.
Volim - i ne smeta mi da pomazem ljudima.
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
Odgovori