Da li neko zna gde se kod nas moze kupiti Retin-a krema(Renova ili slicno) posto sam cuo da je to odlicna stvar u lecenju akni a pogotovo komedona,(sa povremenom pojavom papula tj. bubuljica)i to veoma efikasna kod onih zatvorenih(whiteheads) sto je upravo moj slucaj?
Pozdrav
KOMEDONI( AKNE): Retin - A???
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- (!) Multi Level Trgovac
- Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Aktivni sastojak pomenute kreme je "Tretinoin" materija veoma slicna Vitaminu A,- ako ne uspes nabaviti kremu, ili ako je i nabavis preporucujem dopunu ishrane Vitaminom-A
Beta-karotin sa antioxidantnim dejstvom, kao izvor provitamina A prirodnog porekla. U slucaju manjka organizma vitamina A, preporucuje se njena pojacana upotreba
proveri na http://www.vidi.co.yu/katalog/b-carotene.htm Pozdrav.
Beta-karotin sa antioxidantnim dejstvom, kao izvor provitamina A prirodnog porekla. U slucaju manjka organizma vitamina A, preporucuje se njena pojacana upotreba
proveri na http://www.vidi.co.yu/katalog/b-carotene.htm Pozdrav.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.
Volim - i ne smeta mi da pomazem ljudima.
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
Posto ne smem da spominjem proizvode i linkove na ovom sajtu slobodno mi se javite ako Vam treba neki savet!
-
- (!) Multi Level Trgovac
- Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dali si proverio zbog cega ti se pojavljuje taj problem ? Krema koju trazis delovace na simptome bolesti ali NE I NA UZROK ! najbolje ces resiti problem ako pronadjes i eliminises uzrok bolesti. Pozdrav.
(!)Multi Level Trgovac - i ponosna sam na to.