Sinoc mi je otac (44 godine) bio na nekom slavlju i pili su neku domacu rakiju ( oko 60% alkohola je imala ) ..popio je oko 1l a mozda i vise,ne znam tacno.Samo znam da je posle 1h pao sa stolice i svi su mislili da se napio,pa su ga odveli kuci.Inace on je alkoholicar i pije 5/7 dana u nedelji.Nije svaki put pijan ali voli je zagrejan,jetra mu je propala ja msm..Cim su ga doveli kuci,on je bio crn i bio je hladan,desko je disao,maltene mu je srce stalo

Odveli su ga u Hitnu jer hitna nije imala vozila i iz hitne ga prevezli u BG gde su mu uradili ispiranje i snimanje mozga..uradili su i nalaze krvi valjda,ili kako se vec kaze.Nasli su mu 0.003% metila u krvi,etil,kofein,i bencedin je pio...Kazu da je imao trovanje..imao je oko 3.6 promila alkohola u krvi..Odmah cim su ga primili uradili su mu i reanimaciju,zbog otezanog disanja i zato sto mu je srce slabo kucalo..Mozda je to i bolje jer nije pumpalo alkohol(preko krvi) u mozak? Sada je u komi,upravo danas se sve to desilo,danas i sinoc..Molim vas pomozite! doktor je rekao da ce se probuditi danas,i da je to plica koma,ali on i je i dalje u njoj..Ruku trza,kao i koleno,a kapci mu zmirkaju malo..Organizam je u redu,imao je stolicu i mokrio je...Cak je i povracao..Nekih slicnih situacija ?? Da li je to mnogo opasno??? Ocajnicki molim za pomoc,lekari su rekli da bi trebalo da se opravi,ali ne znam kakve su posledice i ostalo..

Hvala UNAPRED!!!