imam 40 godina u zadnjih 5-6 meseci desava mi se da mi kada legnem uvece javlja
igranje leve ili desne noge i to reflesno nikada obe noge nego par dana jedne pa druge sta to moze da bude kom lekaru da se obratim
a zabrinulo me i to sto mi se pre par dana javilo i igranje kaziprsta na levoj ruci takodje iz cista mira
ako neko moze da mi odgovori unapred hvala
kom lekaru da se obratim
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 07, 2009 7:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DA LI BI NEKO MOGAO DA MI POMOGNE
VEC GODINU DANA SE MUCIM.IMAM 24 GOD.PRE GODINU DANA JE POCELA DA MI TRNE RUKA I POLA GRUDNOG KOSA SA LEVE STRANE KAO I BOL I PODRHTAVANJE RUKE,SLABOST U TOJ RUCI,ZATIM BOL U VRATU MUCNINA I NESVESTICE,TRNE I BOLI OKO DOJKE IMAM OSECAJ KAO DA JE OTECENA ALI KADA LEGNEM I OPUSTIM MISICE SVE TO PRODJE,KAD SEDIM ILI DUZE STOJIM SIMPTOMI SE VRACAJU.BILA SAM KOD HIRURGA ON ME POSLAO KOD RADIOLOGA DA SNIMIM VRATNI DEO KICME,NALAZ JE SLEDECI UNCARTHROSIS VERT.CERVICALIS ZATIM SAM BILA NA ENMG LEVE RUKE ZAKLJUCAK JE EMG UKAZUJE NA POSLEDICE LEZIJE PROKSIMALNOG DELA LEVOG PLEXUS BRACHIALISA I MIOTOMA C6/C7,RADJENA MR VRATNOG DELA I LEVE RUKE ZAKLJUCAK JE DISKARTROZA C3-7 NIVOA BEZ KOMPROMITACIJE MEDULE UZ FORAMINALNE STENOZE.U PROJEKCIJI BRAHIJALNIH PLEKSUSA BEZ MANIFESTNIH PATOLOSKIH PROMENA.BILA SAM NA FIZIKALNOJ TERAPIJI 15 TRETMANA I U BANJI 10 NIJE MI POMOGLO,SAD JE POCELA DA ME BOLI I LEVA RUKA MOLIM VAS AKO JE NEKO IMAO SLICNO ISKUSTVO DA MI POMOGNE,HVALA

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A sto se prvog posta tice... beri1 je u pravu - prvo svom lekaru - uvek!
Broj razloga zbog cega bi to moglo da bude je - pa, onako ofrlje, sa godisnjeg odmora, meni na pamet pada - dvadesetak! Od krajnje bezveznih do onih manje naivnih. Neka vas lekar razradi algoritam ispitivanja, po svom osecaju i proceni vaseg stanja. Sve najbolje
Broj razloga zbog cega bi to moglo da bude je - pa, onako ofrlje, sa godisnjeg odmora, meni na pamet pada - dvadesetak! Od krajnje bezveznih do onih manje naivnih. Neka vas lekar razradi algoritam ispitivanja, po svom osecaju i proceni vaseg stanja. Sve najbolje