Koliko se ceka da bi se dobio odg na poruku...godina,dve??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Milos_011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 9:50 pm

Koliko se ceka da bi se dobio odg na poruku...godina,dve??

Post od Milos_011 »

Cisto da znam da ne gledam svaki dan jel se neko setio...pa sta vam znaci forum a ne odgovarate na sva pitanja...Vidim da ima dosta postavljenih pitanja na koje nije odgovoreno...Valjda imate nekog doktora ili sta vec koji moze u kratkom roku da odgovori na postavljena pitanja ili bar da kaze da ne zna odgovor i cao zdravo zbogom i tako to...
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Ne, nema doktora koji su placeni da dezuraju ovde 24 casa, i cekaju nase poruke!
Svi lekari koji svrate ovde su dobrovoljci, medjutim, imaju i oni svoj zivot tako da ne svracaju svaki dan!
A forumasi odgovaraju na poruke samo ako znaju odgovor.
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Re: Koliko se ceka da bi se dobio odg na poruku...godina,dve

Post od krivko »

Milos_011 napisao:Cisto da znam da ne gledam svaki dan jel se neko setio...pa sta vam znaci forum a ne odgovarate na sva pitanja...Vidim da ima dosta postavljenih pitanja na koje nije odgovoreno...Valjda imate nekog doktora ili sta vec koji moze u kratkom roku da odgovori na postavljena pitanja ili bar da kaze da ne zna odgovor i cao zdravo zbogom i tako to...
Pa ne smiju da kazu NEZNAM.
Milos_011
Novi član
Novi član

Post od Milos_011 »

Ne mislim da neko treba da ceka nase poruke k'o zapeta puska i da brze bolje odgovara.. znaci ljudi koji postavljaju pitanja se oslanjaju na dobru volju nekog doce da svrati ovde ili na nekog forumasa koji slucajno zna odgovor...to treba i da onda i da se stavi tim ljudima do znanja da ne ocekuju previse od ovog foruma jer sama njegova organizacija i nije na nekom nivou kao sto bi,bar po meni,trebalo da bude...
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Koliko znam iza ovog foruma ne stoje nikakvi doktori. Oni doktori koji su na forumu su verovatno slucajno naisli na isti...
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Re: Koliko se ceka da bi se dobio odg na poruku...godina,dve

Post od Gala06 »

krivko napisao: Pa ne smiju da kazu NEZNAM.
Ova tema ima 170 pregleda, i na sta bi licilo da svako od nas napise NE ZNAM!
Ajde, Kivko ne lupetaj, zivota ti!

Milos_011, sto se tice foruma odgovorice ti forumasi koji znaju odgovor, bolje nikakav odgovor nego da lupaju nesto!
A sto se tice organizacije,. ne znam sta da ti kazem, ako ce ti pomoci evo ti hrvatski sajt gde doktori razliocitih specijalnosti odgovaraju na poruke citalaca...
http://www.zdravljeizivot.com/forum/index.php
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

A ima li pitanja, ili je nadrndavanje na doktore samo po sebi jedini cilj postavljaca ove teme?! I kad svtratim ovde u trenutcima retkog slobodnog vremena totalno me demotivisu ovakvi debilni postovi d ai dam bilo kakav odgovor ili se ponovo vratim! Ovo je FORUM zaboga, ne privatna ordinacija! Stvarno svasta....
Milos_011
Novi član
Novi član

Post od Milos_011 »

Pitanje je bilo (ako znas da citas,ako ne zamoli nekog da ti procita) : Koliko se dugo ceka odgovor na postavljena pitanja ?? (znak ? oznacava PITANJE) i ne znam dal si primetio da je dosta postavljenih pitanja ostalo bez odgovora...Mislim da je ok ,ako vec forumasi ne znaju odgovor na postavljeno pitanje, da to i napisu i da clana usmere tamo gde bi mogao da cuje ono sto ga zanima,a ne da bude bez odgovora...to je poenta ove teme,apel da se na sva pitanja kako-tako odgovori...ne znam sta tebi tu nije jasno...nemoj da mracis bzvz tupavim postovima
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm

Post od luka_0407 »

Ovaj forum ima 25528 registrovanih clanova,zamislite da vam svaki clan odgovori sa ne znam,na sta bi to licilo...Na pp cu Vam poslati gde mozete postaviti pitanbje direkt tom i tom lekaru,forumi su uglavnom za razmenu iskustava,misljenja i poneki savet...
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.
Milos_011
Novi član
Novi član

Post od Milos_011 »

Ok...U pravu si...
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Aha, ti si znaci od onih 'kreativnih': sedis sa strane i zvaces kokice i nerviras se sto niko nista ne uradi.....pitanje nemas, a palamudis teorijski, onako, da ti vreme prodje. Zanimljivo.
Odgovori