Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam 29 godina. Pre 9 meseci sam se porodila sa drugom cerkom. U toku trudnoce, kao i nakon porodjaja sam primetila bol u predelu desnog kuka. Nakon porodjaja sam posetila svog lekara koji me je uputio na RTG. Snimak je pokazao da imam koksartrozu pocetni stadijum. Posetila sam i doktora fizikalne medicine, koji mi je preporucio samo vezbe, bez terapije lekovima. Niko od tih doktora mi nije odgovorio na pitanje zasto ja imam tu bolest u 29 godina, kao i adekvatan nacin za njeno lecenje. Bol ne prestaje, i ne znam sta da radim. Da li neko od vas ima slicnog iskustva sa ovom bolescu i njenim lecenjem? Da li postoje neki lekovi koji bi mi pomogli da bar zaustavim dalji razvoj bolesti?
P.S. U toku prve trudnoce sam se ugojila preko 30kg, pa me zanima da li je ovo mozda povezano sa razvojem ove bolesti..
Pozdrav ja sam je imala sa 27 godina je pocelo .odjednom jaki bolovi i nakon par mjeseci operacija.ali kod mene je doslo do toga radi urodjene luxacije kuka.operirana u djetinjstvu i sve je bilo odlicno do 27 odjednom bolovi.upoznala sam zenu u banji koja je sa malom bebom dosla operirana kuka jer u trudnoci joj uznapredovala artroza i morala je ubrzo na operaciju.savjetujem ti da svakako cujes misljenje barem dva doobra doktora .ja sam imala op namjestanja kuka tj presadjivanja kosti a prvi doktor je htio radit odma umjetni kuk .tako da obavezno vise misljenja cut i samo u najbolje ruke.to vam je moj savjet iskren.sve najbolje.