Koji su simptomi, kako se utvrdjuje, i koja je najbolja terapija?
Cuo sam da 90% ljudi u Srbiji imaju taj virus.Kako se prenosi ?
KOKSAKI VIRUS ?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Brzo umaranje u toku fizicke aktivnosti, gusenje, kasalj ponekad.... tacno je da ih ima toliko ljudi i ovaj virus je u 99% slucajeva izleciv osim ako, naravno, ne dozvolite da se zapusti... Tih cestica ima u klima uredjajima koji se vrlo retko ciste, pa je leto savrsena prilika da se ovakvi virusi prenose...... Raspitajte se kod lekara, [posto ja to nisam.....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa ja mogu reci moje iskustvo .
koksaki virus mi je odkriven kad je vec poceo da prolazi . imala sam srecu pa nisam imala neke ozbiljnije probleme sem neujednacenog ritma i naravno pila lekove za to . brzo umaranje , tahikrdija tj ubrzan puls, ma sve kao da si pod nekom virusom koji svake zime pogodi vecinu nas . zato se savetuje da se svaka prehlada , grip, odlezi jer posle te ceka dug i veoma naporan oporavak.
puno srece i veli pozdrav .
koksaki virus mi je odkriven kad je vec poceo da prolazi . imala sam srecu pa nisam imala neke ozbiljnije probleme sem neujednacenog ritma i naravno pila lekove za to . brzo umaranje , tahikrdija tj ubrzan puls, ma sve kao da si pod nekom virusom koji svake zime pogodi vecinu nas . zato se savetuje da se svaka prehlada , grip, odlezi jer posle te ceka dug i veoma naporan oporavak.
puno srece i veli pozdrav .
borba