Koksaki, anksioznost ili neka dr bolest? Molim vas pomoc.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
didika77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2014 1:32 pm

Koksaki, anksioznost ili neka dr bolest? Molim vas pomoc.

Post od didika77 »

Dobar dan svima. Trazim bilo kakav savet, iskustvo. Moji problemi poticu od prosle godine. Nadjen mi je u novembru koksaki virus sa 2 max povecana titra. Sad sam opet na bolovanju jer je titar jedan skocio. Gusenje i lupanje srca se smanjilo, ali je ostao simptom koji me jako plasi. OSECAM SE UMRTLJENO, OCI TJ.KAPCI MI NEKAKO PADNU na pola koplja, smeta mi svetlost, imam osecaj da cu se svakog trena srusiti. Kao da ne mogu da stojim, pri tom imam veliki strah, gotovo da ne idem iz kuce, zbog straha da ne padnem, kao da nisam cista u glavi. Pri tom mi bude pritisak nizak 90 sa 60, inace je nizi. Pijem bromazepam 2x dnevno po 1.5mg i propranolol po potrebi kad imam napad tahikardije, stalno sam u strahu i grcu da mi je nesto mnoogo vece. To stanje traje od jula prosle god, nekad jace, nekad slabije, ako nestane taj simptom dodje dr. Primetila sam da kad ke hladnije vise mi prija, zima mi je bila bolja od leta. Sad se plasim kako cu letos izdrzati i ove vrucine. Cesto osetim i neki tremor, nekad se vidi nekad ne. Ruke mi budu ledene, nekad i po vrucini mi hladno. Krv sam vadila vise puta, uvek je sve bilo ok i hemoglobin. Zadnji put sam vadila pre mesec dana. Hormone stitne sam vadila pre 6 mes i oni su bili ok. Ne znam sta mi je. Pijem gomilu vitamina zbog koksakija, ali osecam GUBITAK ENERGIJE, SLABOST, POSPANOST U OCIMA, i samo mi je da legnem, poludecu vise. Kome da se obratim, pomozite.
didika77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2014 1:32 pm

Re: Koksaki, anksioznost ili neka dr bolest? Molim vas pomoc.

Post od didika77 »

Zasto nema nikoga bilo sta da napise? Molim vas :P
Odgovori