Molim za pomoc ao iko zna nesto o ovome neka kucaka! Jer ocajna sam jer sam cula da je virus i smrtonosan!!!!!!

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
prvo VELIKI pozdrav maliski i njenoj porodici.Nemoj da brinesh,koksaki virus se izuzetno uspeshno lechi,samo neka se pridrzhava lekarskih saveta i lekova,pozzzmaliska napisao:Mom bratu dijadnostiknovan je kosaki virus koji je napao grlo i manifestuje se u obliku plikova ili rana koje sada vec krvare. Infektolog nije nista precizno rekao, a mene interesuje moze li da mu napadne srce i koliko je bolest opasna po odrasle, ili decu jer ima![]()
i malo dete.
Molim za pomoc ao iko zna nesto o ovome neka kucaka! Jer ocajna sam jer sam cula da je virus i smrtonosan!!!!!!![]()
![]()
Pa mila maliskice ,nadam se da ti je muz objasnio o koksaki virusu s`obzirom da je on Doktor med.Nauka .(Ja verujem da ti mislish da tvoj muzitj krije od tebe neku "loshu"informaciju)?Ali ne verujem makice ,to se lechi danas samo da se na vreme pocheo lechiti? Nadam se da ti je bati bolje?Samo smiri se dushitze ,znam da si sad sva rastrojena !Na zalost takve svari mi nisu strane.Ali opet ,ti ne mozesh nishta pomotji sa svojom uznemirenostcu !Zato malo se smiri ,bit ce to sve u redu videt cesh.Muzic tvoj ce pomoci ipak on je Doca a i poznaje te ljude.I lechenjem adekvatnim tvom bati ce biti dobro.Poz za dechitzu muzica i tebe a i batu !Poslala sam ti pp .Budi mi dobramaliska napisao:Mom bratu dijadnostiknovan je kosaki virus koji je napao grlo i manifestuje se u obliku plikova ili rana koje sada vec krvare. Infektolog nije nista precizno rekao, a mene interesuje moze li da mu napadne srce i koliko je bolest opasna po odrasle, ili decu jer ima![]()
i malo dete.
Molim za pomoc ao iko zna nesto o ovome neka kucaka! Jer ocajna sam jer sam cula da je virus i smrtonosan!!!!!!![]()
![]()
Da da kao sto je Mikalja rekla i moj muz je doktor i rekao je da to nije toliko opasno, ali vase misljenje i ova poruka me je dodatno ohrabrila, da se nadaM DA CE MOM BRATU BITI BOLJE! DA ON SE VEC SAD BOLJE OSECA NEO PRE 7 DANA kad mu je virus bio u aktivnoj fazi ma sta to znacilo! I hvala puno na izdvojenom vremenu i odovoru!drbgd napisao:virus koksakija kod preko 95% ljudi nije smrtonosan, i manifestuje se bas kao i kod vaseg brata - laksom infekcijom koja ne ugrozava zivot. zpravo, najcesca manifestcija je gastro-infekcija.
ne razmisljajte o onome sto ste citali u novinskim clancima, koji su pisani da podignu tiraz.