Interesuje me ko je proizvodi, gde moze da se vidi sta je u njoj, da li se ista marka vakcine daje oduvek ili to menjaju zavisno od dobavljaca?
Gde mogu da nadjem te informacije?
Koju MMR vakcinu danas primaju deca?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 27, 2016 7:11 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Koju MMR vakcinu danas primaju deca?
Sve danasnje vakcine se uvoze iz Bugarske i to su neke trecerazredne vakcine koje u sebi sadrze razne metale koji izazivaju razlicite bolesti, nejcesci je autizam.
Takodje je jedan doktor kojega sam slusao, radio laboratorisku analizu danasnjih vakcija i analizom je utvrdio da u svakoj vakcini ima preko 10.000 razlicitih bakterija sa koji ma organizam treba da se izbori.
Nisu samo stetne vakcine za decu, nego i za odrasle. Isti taj doktor je analizom utvrdio da svako ko primi vakcinu za grip, pozitivan je na HIV narednih 100 dana. Posle se cudimo kako smo ga dobili.
Takodje je jedan doktor kojega sam slusao, radio laboratorisku analizu danasnjih vakcija i analizom je utvrdio da u svakoj vakcini ima preko 10.000 razlicitih bakterija sa koji ma organizam treba da se izbori.
Nisu samo stetne vakcine za decu, nego i za odrasle. Isti taj doktor je analizom utvrdio da svako ko primi vakcinu za grip, pozitivan je na HIV narednih 100 dana. Posle se cudimo kako smo ga dobili.