Kocenje ruku, stezanje u grudima, probadanje u srcu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
wolfpn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 14, 2014 12:26 am

Kocenje ruku, stezanje u grudima, probadanje u srcu

Post od wolfpn »

E ovako pocelo je sve pre 4 dana kada sam ustao doruckovao sam i kada sam trebao da krenem u skolu zavrtelo mi se u glavi posle 10-15 minuta je to prestalo posle toga sam poceo da osecam probadanje u predelu srca koje i sad osecam. Pre 2 dana otisao sam kod doktora na pregled doktor mi je rekao da je to verovatno zbog prehlade i dao mi Defrinol da pijem. Kasnije istog dana samo uvece odjednom sam osetio kao da mi je nesto proslo kroz desnu ruku i ruka je pocela da se koci otisao sam ponovo do doktora primio sam jednu injekciju dobio brufen od 400mg i Biofar tablete sa magnezijumom pijem ove lekove vec 2 dana i nikako da se osetim bolje imam osecaj da mi je sve gore i gore osecam ukocenost ruku kada podignem obe ruke pocinje neko stezanje u grudima i kratak dah osecam neprestano probadanje/stezanje u predelu srca sinoc nisam mogao da zaspim dugo i odjednom sam osetio jako stezanje u grudima i gusenje koje je trajalo 20-30 minuta i posle toga sam zaspao. Sad osecam i dalje to kocenje ruku (u predelu ramena) i stezanje/probadanje srca takodje imam osecaj gusenja i ne mogu lepo da udahnem vazduh i osecam blagu vrtoglavicu. Pre kada sam imao upalu sinusa jako sam se uspanicio posto do tad nikad nisam bio bolestan i nikada do tad nisam bio u bolnici dali su mi bensedin da pijem jednom uvece dok se malo stabilizujem bilo mi je bolje i vise sam spavao tako ponekad kada sam osetio stezanje u grudima i stezanje u predelu srca ili gusenje ja popijem bensedin i vec mi bude bolje a sad popijem nekad 2 na dan i nista i dalje mi je lose. Da napomenem da sam bio na pregled kod decijeg kardiologa pre 6-7 meseci i da nije nista pronasao da je sve normalno. Imam 15 godina i 60 kg-a. Neka me neko posavetuje sta da radim kod kog doktora da idem neko sa slicnim iskustvima ili neko ko se razume u ovo. Hvala unapred molim samo za sto brzi odgovor ne mogu vise da izdrzim ovo. :( :cry:
HomerZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 12, 2014 11:46 pm

Re: Kocenje ruku, stezanje u grudima, probadanje u srcu

Post od HomerZ »

kod opste prakse,ako je tvoj lekar magarac,idi privatno ili malo izdrami pa u urgentni
Odgovori