Pozdrav.
Pocetkom Septembra imao sam upalu krajnika,temperaturu oko 37.5, suv kasalj i nisam mogao da pricam. Pio sam Amoksicilin, sirup bronhoklir i inhairao sam se cajom od zalfije, upala je prosla ali je kasalj ostao...
Isao sam kod lekara opste prakse, on mi je rekao da mi je sve uredu cak i pluca i uputio me kod specijaliste ORL...tamo sam dobio inhalacije (F+D) V+V, Summamed a 500mg i jos jedne sumece tablete za kasalj.
Medjutim i dalje kasljem, pa bih molio nekoga za savet, sta da radim itd...
Hvala.
Kasalj.
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kasalj.
OBJASNI MALO KAKAV JE KASALJ,IZBACUJES LI SLAJM,IMAS LI JOS KAKVIH TEGOBA,KAD NAJVISE KASLJES --JEL TE GUSI-JEL GREBE ILI CRVENO GRLO ITD?
Kasalj je suv. Bez ikakvog izbacivanja. Zna se desiti da 2-3 sata uopste ne kasljem pa me uhvati jaci napad. Desavalo se kada imam jaci napad da me tera da povracam.
Grlo mi nije suvo ni crveno...
Grlo mi nije suvo ni crveno...
Ovako opisani napadi zvuče kao veliki kašalj. Da li ih imaš i noću?
kupi ti u apoteci--BRONHI sirup i popij ujutru i uvece po jednu kasiku--meni je bilo slicno i probao svasta i ispitivao a on mi skroz otklonio te tegobe.
Kad se dobro prehladim opet mi se desi posle toga isto i ja popijem jednu flasicu i proje --a prvi put kad sam uzeo taj sirup--pio sam ga pola godine--i bilo mi dobro samo dok ga pijem al ja sam imao neki slican kasalj gooodinama.
Svako dobro
Kad se dobro prehladim opet mi se desi posle toga isto i ja popijem jednu flasicu i proje --a prvi put kad sam uzeo taj sirup--pio sam ga pola godine--i bilo mi dobro samo dok ga pijem al ja sam imao neki slican kasalj gooodinama.
Svako dobro
Radio sam u sobotu bris grla i nosa. U nosu imam stafilokoke. Lekar mi je preporucio Omnitus tablete.
A za stafilokoke sam dobio Chloramphenicol mast.sensation napisao:Radio sam u sobotu bris grla i nosa. U nosu imam stafilokoke. Lekar mi je preporucio Omnitus tablete.
E sad si verovatno rešio problem--tj rešićeš ga-daj Bože al ne bi bilo loše da ispiraš grlo čajem od žalfije svakodnevno i pored lekova i posle --neki period