ovako, pre nedelju dana sam se oznojila dobro a bilo je onako lepo suncano vreme i tako se prehladim i pocnem da kasljem strasno cas suvo cas ostro i grlo me boli...... ja lepo uzmem na svoju ruku cliacil i pijem to i evo ladno nedelju dana a stanje se ne poboljsava cak mislim da jos gore kasljem...... znaci cim dodje vece ili kad treba da legnem da spavam ja odmah pocinjem da kasljem i ne mogu da zaspim tako bar jedno sat vremena, i..........iz dubine pluca osetim da me tera nadrazuje da kasljem
A vi mi kazite jel je ovo za brigu neku, da li treba da se javim lekaru ili je cisto neka prehlada, virus....? hvala puno
da, zaboravila sma da kazem da sam zdrava
Kasalj
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kasalj
Svaki suv, nadrazajni kasalj treba da se ispita. Period je cvetanja raznih biljaka pa je mozda problem alergija. Posto kazete da imate bol u zdrelu mozda je i virusna infekcija. Antibiotike nikako ne smete uzimati na svoju ruku. Obratite se vasem lekaru.POzz
A u medjuvremenu dok ne odete lekaru, da bi ublazili bol pri kasljanju, koristite neki preparat belog sleza, npr. sirup, caj, oriblete...ili omnitus sirup.
U porastu su virusne pneumonije zadnjih dana, obavezno odite do lekara.
hvala vam puno......
bila sam danas kod doktora i kaze da su mi pluca cista ali da mi je grlo strasno crveno.........i kliacil sa 800 pojacao mi je na 1200
bila sam danas kod doktora i kaze da su mi pluca cista ali da mi je grlo strasno crveno.........i kliacil sa 800 pojacao mi je na 1200