Kasalj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
RADICA60
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 20, 2009 11:19 pm

Kasalj

Post od RADICA60 »

ovako, pre nedelju dana sam se oznojila dobro a bilo je onako lepo suncano vreme i tako se prehladim i pocnem da kasljem strasno cas suvo cas ostro i grlo me boli...... ja lepo uzmem na svoju ruku cliacil i pijem to i evo ladno nedelju dana a stanje se ne poboljsava cak mislim da jos gore kasljem...... znaci cim dodje vece ili kad treba da legnem da spavam ja odmah pocinjem da kasljem i ne mogu da zaspim tako bar jedno sat vremena, i..........iz dubine pluca osetim da me tera nadrazuje da kasljem
A vi mi kazite jel je ovo za brigu neku, da li treba da se javim lekaru ili je cisto neka prehlada, virus....? hvala puno

da, zaboravila sma da kazem da sam zdrava
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Re: Kasalj

Post od joni »

Svaki suv, nadrazajni kasalj treba da se ispita. Period je cvetanja raznih biljaka pa je mozda problem alergija. Posto kazete da imate bol u zdrelu mozda je i virusna infekcija. Antibiotike nikako ne smete uzimati na svoju ruku. Obratite se vasem lekaru.POzz
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

A u medjuvremenu dok ne odete lekaru, da bi ublazili bol pri kasljanju, koristite neki preparat belog sleza, npr. sirup, caj, oriblete...ili omnitus sirup.
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

U porastu su virusne pneumonije zadnjih dana, obavezno odite do lekara.
RADICA60
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 20, 2009 11:19 pm

Post od RADICA60 »

hvala vam puno......
bila sam danas kod doktora i kaze da su mi pluca cista ali da mi je grlo strasno crveno.........i kliacil sa 800 pojacao mi je na 1200
Odgovori