ja sam hteo da pitam dali mozda neko zna sta moze da bude slucaj kod mene :
kasljem kad legnem ! prvih dana to mi se desavalo iskljucivo kad legnem i to se 2 3 puta nakasljem i to je to .. ali sad nakon mozda 3 4 meseca
uvek kad legnem kasljem ko konj ! suv kasalj .. cini mi se da me nesto iritira iz grla sa leve strane .. i to malte ne po celu noc kasljem ono nakasljem se jednom pa prodje neko vreme da kazes 20 min pa drugi put i sve tako ...
mnogo slabo spavam ! to mi neda !
nisam do sad bio elergican ninasta ... mislim ovo mi se pojavilo ovo leto ..
pijem neke tablete za pritisak .. doktor kaze da je mozda do tog pa je zamenio ali i dalje nista ista prica ... isao sam na pregled grla .. ( neznam kako se to zove ) i on je ustanovio neku elergiju i u grlu i dao mi da se inhaliram necim dok sam se inhalirao takodje sam kasaljao i onda zadnja 2 dana inhalacije nisam kasljao ... i ja odem na kontrolu on kaze e super prestao si da kasljes sad je ok

i jos sad sta mi se desava pre 2 sata sam osetio bol u predelu stomaka sa desne strane kao da mi krece odatle i ide preko pluca na grlo .." fisak neki " kako da se izrazim neznam kako da opisem to ..
pa ako je neko imao slican problem ako neko zna nesto o ovome bilo bi dobro da odgovori, da pomogne !
hvala unapred