moze li mi neko reci nesto o tome-naime rezultat kod pacijentkinje ispitivanja krvi na karcinom (marker-kako ona prica) je pokazao veci iznos od dozvoljenog (neznam cega) i zakazana kontrola u februaru bez ikakvih lekova-dali je moguce da to nije problematicno i da nista ne treba preduzimati ili je nesto drugo u pitanju-nedaj Boze
Hvala svima unapred
karcinom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
x
hvala doktor
stvarno neznam detalje-receno joj je kontrola u februaru pa se brine posto doktor nije razgovarao vec samo rekao da nista ne treba da uzima-terapiju.
Neznam nista o tome al kad cujem o cemu se radi odmah mi je strasno-mogu da zamislim kako je njoj.
Voleo bih da mogu nesto utesno da joj kazem a nemam nikakvih argumenata kad se ne razumem.
JOS JEDNOM VELIKO HVALA
stvarno neznam detalje-receno joj je kontrola u februaru pa se brine posto doktor nije razgovarao vec samo rekao da nista ne treba da uzima-terapiju.
Neznam nista o tome al kad cujem o cemu se radi odmah mi je strasno-mogu da zamislim kako je njoj.
Voleo bih da mogu nesto utesno da joj kazem a nemam nikakvih argumenata kad se ne razumem.
JOS JEDNOM VELIKO HVALA