karcinom pluca c34Molio bih da mi date
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
karcinom pluca c34Molio bih da mi date
Molio bih da mi date odgovore na neka pitanja u vezi ove bolesti.Mom dedi starom 62 god.pre godinu dana otkriven je c34 neoplasma malignum pulmonis lateris sinistri,velicine 3,6cmx3,4 cm u gornjem delu levog plucnog krila.Nakon 6 hemioterapija karcinom se smanjio na 1,7cmx0,9cm.Potom je bio na dva ciklusa zracne terapije po 5 dana.Nakon poslednjeg skenera izvestaj je sledeci:U GORNJEM PLUCNOM REZNJU LEVOG PLUCNOG KRILA PRISUTNA MANJA ZRAKASTA EKSPANZIVNA FORMACIJA PROMERA 1,6CM. U OSTALOM DELU PLUCNOG PARENHIMA NISU VIDJENE ZONE PATOLOSKOG DENZITETA.LAKO UVECANE SUBKARINEALNE LIMFNE ZLEZDE/VEL 1CM/. MOLIO BIH VAS DA MI POJASNITE OVAJ ZADNJI NALAZ I DA MI KAZETE BEZ USTRUCAVANJA KAKVE SU MU SANSE I KOLIKO BI ON MOGAO JOS DA ZIVI SA OVOM BOLESCU. UNAPRED HVALA! SASA
Re: karcinom pluca c34Molio bih da mi date
Joj ja zaista nisam doktor i ne znam sta da vam kazem, cekam i ja odgovore.. ali po rezultatima bih rekla, laicki da se karcinom smanjio, stopiran je. Verovatno ce ici na kontrole i dodatno lecenje po potrebi, zaista ne znam.
Inace, sto je covek stariji, deoba celija se sporije odvija pa i sam karcinom sporije napreduje.. ja to bas laicki napisah.
Sta su doktori rekli, sta su predlozili dalje?
Ide na kontrole pretpostavljam?
Sve najbolje vam zelim, vama i vasem deki!
Inace, sto je covek stariji, deoba celija se sporije odvija pa i sam karcinom sporije napreduje.. ja to bas laicki napisah.
Sta su doktori rekli, sta su predlozili dalje?
Ide na kontrole pretpostavljam?
Sve najbolje vam zelim, vama i vasem deki!