Zelim sve da vas pozdravim! Zelim da iznesem slucaj moje majke, koji je mene doslovce pokopao.Pokusavam sloziti neke kockice a sustina je da joj zelim pomoci, tako da cu opisati celu situaciju od samog pocetka ovog pakla.
U petak se pozalila da je boli stomak i da ima temperaturu 38.U subotu temperatura skace na 40, brat je odvodi u hitnu, hitna je salje kod lekara opste prakse, gde joj doktorka prepisuje inekcije s'obrazlozenjem da je sve upaljeno?!

Njoj bolovi ne prestaju, uzasni bolovi opet odlazi u hitnu gde sumnjaju na upalu jajnika i salju je u bolnicu.Inace moja mama je imala samo jedan jajnik, jer su joj matericu i drugi jajnik izvadili pre 10 god zbog beningnog tumora.Sutradan ujutru, posto se bolovi ne smiruju rese da je operisu.Operacija je bila jako komplikovana, trajala je preko 4,5 sati.Kad su doktori izasli rekli su nam da je stomak bio pun gnoja(koji je uzrokavala upala jajnika), taj gnoj je totalno pomerio creva na stranu, debelo crevo je bilo skroz zapuseno, stavili su joj stomu, nesto je pronadjeno i cekaju histopatoloski nalaz.Sok!!Nalaz je stigao, jednom recju uzasavajuci.Rekli su nam da je to maligni karcinom koji je probio zid debelog creva
Ja jedva dolazim sebi, moja mama ima 56 godina nije se zalali na neke bolove radila je isla sa nama na izlete, bila je jaka.Jos se oporavlja od teske operacije, tek treba da se utrvdi da li ima metastaze.Zelim da se borim, da je vodimo za Beograd pa i ponovo da je operisu ako treba(jer ja ne znam da li su sve otklonili, s'obzirom da nisu imali nikakve analize o bolesti, bilo je hitno jednostavno).
Molim Vas ako je neko imao slican problem ili se bori da mi odgovori.Izvinjavam se sto sam puno pisala,samo zelim da moja majka zivi, pa kako kod

Ima li nade ? Nejasno mi je dosta stvari, taj ogroman gnoj u stomaku, da li moze karcinom da napravi?
Hvala svima koji ce procitati ovo.