Karbapin(Karbamazepin)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
LAURA 79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 25, 2014 10:41 pm

Karbapin(Karbamazepin)

Post od LAURA 79 »

Prepisan mi je Karbapin zbog depresivnog-anksioznog poremecaja,posto sam imala probleme sa koncentracijom i pospanoscu,pa mi je jedan neuropsihijatar prepisao ovaj lek,a uz to uzimam jos i Anafranil i Xanax.U vise navrata sam pokusavala da pijem Karbapin i naredna dva dana nisam bila u stanju da govorim i osecala sam se kao da imam neku mentalnu bolest,kao da sam retardirana,ali bih se posle dva dana ponovo vratila u normalu.Medutim,posledni put sam popila ovaj lek pre 6 dana, i to vrlo malo dozu(1\4 tablete od 200 mg)ali odatle nikako da dodjem sebi,skroz sam usporena,nisam u stanju ni da citam niti da se bavim bilo kakvim umnim radom.Da li mislite da ovaj lek moze da ostavi trajne posledice po zdravlje?Moj lekar kaze da ne moze i da ce me proci taj osecaj ali ne prolazi.Pozdrav i hvala unapred!
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Re: Karbapin(Karbamazepin)

Post od gerda »

Moj savet je da se konsultujete sa lekarom koji vam je prepisao lek,to je najsigurnije iako znam da je odlazak ponovo kod lekara vrlo neprijatan zahteva zakazivanje,čekanje pa zato ovde tražite savet.Pokušajte pročitati uputstvo za uzimanje leka tamo obično sve piše,ili ukucajte u google ime leka pa možda nešto nađete.Pozdrav.
Odgovori