Kandida-test na antitela?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
boletus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2011 7:12 pm

Kandida-test na antitela?

Post od boletus »

Dobar dan.Pre neki dan sam radio Antitela na kandidu IgG test iz krvi. Dobijen razultat je 1:320 a goranja granica je 1:40...Posto imam problema sa debelim crevom isao sam dva puta na ispitivanja kandide iz uzorka stolice, koji su bili negativni.Takodje sam radio test na parazite i amebe iz uzorka stolice,i rezltati su bili dobri.Krvna slike je bila dobra.Posto nije postojao konkretan razlog mog problema, posle kraceg razgovora i pregleda staomaka na dodir,doktor je ustanovio da bolujem od iritabilnog kolona.Pio sam lekove za taj problem i oni mi nisu pomagali. Onda sam dobio objasnjenje da je taj iritabilan kolon psihosomatsko oboljenje,da tu nema nekog specijalog leka, i da bi eventulano razgovor sa psihologom mogao pomoci.To je,kaze, mana mog sistema, i sa tim se zivi, te mi valja pomiriti se sa tim...Onda sam odlucio na svoju ruku da uradim test na kandidu iz krvi i dovio ovaj rezultat...Moze li neko da mi pomogne u tumacenju rezultata...da li to znaci da imam kandidu iako su rezulutati iz stloce bili ok...koji je od ova dva testa tacniji? Svakako cu ici kod doktora,ali do tad,zanima me sta mi je ciniti.
Ako je kojim slucajem ova tema vec bila na forumu,izvinjavam se.Hvala!
Odgovori