Kandida spp u stolici
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 7:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kandida spp u stolici
Imam jedno pitanje..imao sam candidu sp u stolici u velikom broju zbog cega sam imao problema sa utrikarijom gde su mi izlazile blande i crvenilo po kozi.Sada nalaz stolice i ostalih bakterija kao i u urinu su negativni.Dobio sam da pijem xyzal i probiotk Florabalance Plus probiotik.Koliko treba crevnoj flori vremenski da se pije Florabalance Plus probiotik da bi stomak dosao do normale?Hvala unared na odgvoru
Re: Kandida spp u stolici
kakvo je to glupo pitanje? pa zar ti doktor nije rekao koliko dugo da pijes O.omali93 napisao:Imam jedno pitanje..imao sam candidu sp u stolici u velikom broju zbog cega sam imao problema sa utrikarijom gde su mi izlazile blande i crvenilo po kozi.Sada nalaz stolice i ostalih bakterija kao i u urinu su negativni.Dobio sam da pijem xyzal i probiotk Florabalance Plus probiotik.Koliko treba crevnoj flori vremenski da se pije Florabalance Plus probiotik da bi stomak dosao do normale?Hvala unared na odgvoru
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 7:06 pm
Napisao mi da nastavim sa terapijom i kontrola po potrebi..e sad nzm te probiotike koliko vrmenski treba da se pije da se crevna flora povrati u normali nakon candide sto sam imao??
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Све зависи колико су црева оштећена и како се иначе храниш. Може ти требати и неколико година.