Postovani, bio bih vam veoma zahvalan kada biste mi pomogli oko mog problema.
Naime, vec neko vreme (oko 4 meseca) imam bele naslage na jeziku koje ocistim kasikom i tada ih nema ali se vrate kroz neko vreme.. Pre nedelju dana mi je poceo izlaziti osip po rukama, iskljucivo na podlakticama i po koji plik na saci. Sta mogu uraditi da bi ovi simptomi nestali?
Hvala unapred
kandida i osip po rukama
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 24, 2013 4:50 pm
Re: kandida i osip po rukama
Надам се да ти пликови немају везе са наслагама на језику. Уста, грло и нос неколико пута дневно испирај раствором соде бикарбоне: кашичица соде бикарбоне на чашу воде. Она убија и гљивице и бактерије.
Прочитај књигу "Алкализуј се или умри".
Прочитај књигу "Алкализуј се или умри".
-
- Novi član
mozda i nema veze sa tim naslagama, jer mi taj osip izadje nakon treninga..inace treniram fudbal mozda je i neka alergija na travu? nakon treninga mi izadje taj osip, pa se povuce u toku dana. Danas nisam imao trening i nemam ni jedan plik na ruci..
Да ли ти осип изађе после тренинга или после туширања?
Пошто си већ прилично сузио област узрочника осипа и пликова, пробај да наставиш даље. Да није у питању дрес који носиш, сапун, хемикалија којом прскају траву?
Испитај да ли ти се јављају пликови када играш фудбал на бетону. Буди креативан у испитивању.
Сам себи ћеш најбоље помоћи. Знаш како кажу: Свако је себи најбољи лекар.
Пошто си већ прилично сузио област узрочника осипа и пликова, пробај да наставиш даље. Да није у питању дрес који носиш, сапун, хемикалија којом прскају траву?
Испитај да ли ти се јављају пликови када играш фудбал на бетону. Буди креативан у испитивању.

-
- Novi član
znaci da ispiram ovim rastvorom ali kako..rastvorim soda bikarbonu u casi vode, i jedno ispiranje na svakih sat vremena npr ili ispiram dok ne potrosim celu casu, pa za sat vremena ponovo napravim rastvor?
Испираш неколико пута дневно при чему у уста узмеш гутљај раствора, а чаша колико ти потраје.
Шта би са осталим твојим одговорима? Нема их?
Шта би са осталим твојим одговорима? Нема их?
-
- Novi član
osip se povukao, verovatno je bila neka alergija sto se toga tice sada je sve u redu..jedino zadah iz usta, tj nisam ni siguran da li je zadah posto ovako ne osecam jedino kad prstom predjem preko kraja jezika i pomirisem oseti se neki neugodan miris..