Kandida i bolna creva...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Kandida i bolna creva...
Vec mesecima trpim bolove u stomaku i crevima!!!Rezultati stolice su pokazali da imam kandidu 50kol.!Zanima me dijeta i ishrana kod lecenja od kandide!?Citam na raznim sajtovima i svuda pise drugacije! :-?Stvarno neznam sta sve smem da jedem!?Ako je neko upucen ili je imao iste probleme,dobro dosao bi mi savet!!!Hvala!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kandida i bolna creva...
Набави и проучи књигу Теодора Бародија "Алкализуј се или умри".
Из исхране избаци сву хемију, газирано, слаткише, жваке. Треба да пијеш више воде и витамина Ц, али не било који. Препоручујем Натролов Витамин Ц. Треба да пијеш пробиотике. Моја препорука је Натролов Ацидофилус који се може купити у Панспорту, на пример. Њега да пијеш ујутру и увече, а после подне да пијеш Мултилак. Сви пробиотици се пију на празан желудац и бар пола сата пре јела. Било би одлично да пијеш домаћи кефир (не онај из продавнице).
Из исхране избаци сву хемију, газирано, слаткише, жваке. Треба да пијеш више воде и витамина Ц, али не било који. Препоручујем Натролов Витамин Ц. Треба да пијеш пробиотике. Моја препорука је Натролов Ацидофилус који се може купити у Панспорту, на пример. Њега да пијеш ујутру и увече, а после подне да пијеш Мултилак. Сви пробиотици се пију на празан желудац и бар пола сата пре јела. Било би одлично да пијеш домаћи кефир (не онај из продавнице).
Re: Kandida i bolna creva...
Moj predlog je origano ulje. Ja sam sa 2 ture po 21 dan uspela da iskorenim kandidu iz creva tj. svedem je na normalnu kolicinu.
Sto se hrane tice postoje razne dijete ali ja sam se fokusirala na par stvari koje su najbitnije tu. Probiotik jogurt 3x dnevno, izbacila sam slatkise i secer potpuno i belo brasno. Hleb sam mesila sama i bitno je da u njemu nema kvasca. Meso sam jela najnormalnije, od suhomesnatih proizvoda nista osim slanine i cvaraka (domacih).
U sustini nije nesto zahtevno i uhodas se za par dana.
Probaj tako jedno mesec dana uradi nalaze pa ces videti sta dalje.
Sto se hrane tice postoje razne dijete ali ja sam se fokusirala na par stvari koje su najbitnije tu. Probiotik jogurt 3x dnevno, izbacila sam slatkise i secer potpuno i belo brasno. Hleb sam mesila sama i bitno je da u njemu nema kvasca. Meso sam jela najnormalnije, od suhomesnatih proizvoda nista osim slanine i cvaraka (domacih).
U sustini nije nesto zahtevno i uhodas se za par dana.
Probaj tako jedno mesec dana uradi nalaze pa ces videti sta dalje.