KALIVITA preparati,za ili protiv?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Puck
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 4:55 pm

KALIVITA preparati,za ili protiv?

Post od Puck »

Slusao sam o preparatima i dodacima ishrani KALIVITA od nekih prijatelja koji ih hvale na sva usta.Od drugih cujes sasvim kontra misljenje,ne da skode vec da je to kao vise manje bacanje novaca.Majka jednog mog prijatelja koja je i radila za kalivitu,obrazovana i pameta zena,koja je te preparate i koristila,obolela je od raka pa sam dodatno malo zbunjen.Voleo bih da cujem misljenje nekoga bolje upoznatog sa tim.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Sta je to? :o Vitamni neki, sta!? Zaista nikada nisam cuo za Kalivitu. A evo ne mogu ni da nadjem na netu. U svakom slucaju, sta god da je, sigurno je da ima neuporedivo poznatijih i proverenijih proizvoda.
Puck
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 4:55 pm

Kalivita preparati,za i protiv

Post od Puck »

Ima na internetu naravno da ima.Ja sam napisao pogresno pokusaj Cali Vita i nacices dosta toga.Rade po sistemu multi level marketinga znas ono kao sekta,ima i lekara koji su ukljuceni u celu stvar.Neki lekari koje poznajem su striktno protiv uz preporuku da se radi samo sa normalnim namirnicama bez dodataka tog tipa.Ako ti trebaju vitamini pojacaj voce.Zato mi je cela stvar malo onako sumljiva.Nije to klasicna prodaja i borba na trzistu vec nesto drugo.Ne cudi me da nisi cuo.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Da, evo sada citam na netu o tome... a koji preparat tebi konkretno treba?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

ovo mi lichi na calaifornia wellness.

Koji vas preparati zanimaju tachno? Suplimenti ishrani?

Ko vas je uputio na ovu kompaniju i zashto?

Znate li za domace firme koje se bave slichnim stvarima?

Imate li zdrav organizam ili zelite da pochnete sa nekim suplimentom zbog postojanja neke bolesti? Jeste li se posavetovali sa svojim lekarom?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori