kako do zategnutog tela

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dakili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 9:18 pm

kako do zategnutog tela

Post od dakili »

Imam 27 godina i vitka sam,medjutim telo mi je prilicno opusteno.Redovno trcim i radim vezbe ali apsolutno nikakvog efekta sem dobre kondicije. Interesuje me na koji nacin da dodjem do vidljivijih rezultata,postoji li nesto za stimulaciju misica? Ja kao da ih i nemam, a ne bih u teretanu :(
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Ne znam gde sam cuo, da ako se ne pije dovoljno vode, hoce da se jave opusteni misici, itd... Znaci voda.... Puno vode.... 3 litre dnevno....

Mada ako pogledamo ovako... Kreatin unosi, vezuje vodu u misice, usled cega oni rastu, zatezu se i ostalo... Povecava im se snaga... I mislim da ne valja kreatin unositi ako se ne trenira....

Sad, koliko covek treba da ima kreatina u sebi, to ne znam... dal se to meri nekako putem krvi, i to ne znam....

Ako neko zna neka nam kaze...

E sad postoje jos i one fore da se covek zategne u nekim salonima.... Koliko je to dobro ne znam....
Sersei
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 1:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Sersei »

Koliko sam shvatila, ne zelis da 'nabijas' misice, samo da ih 'ucvrstis'? Za to je najbolje mnogo vezbanja - 3-4puta/nedeljno po sat-sat i po vremena. Plivanje je idealan primer, ali bilo koji sport da izaberes - neces pogresiti.
Nakon treninga predlazem da jedes dosta proteina - belog mesa i mladog sira, dajem ti primer. Pre i posle treninga istezanje. Teretanu NE preporucujem. I naravno, zdrava ishrana i mnogo tecnosti.
Odgovori