Kako da umirim herpes?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
I ja mucim muke sa herpesom, postoje periodi kada se on pojavljuje jako cesto, jedan za drugim, na razlicitim mestima i pored toga sto uvek pijem nesto da ojacam imunitet. I ne bih se slozila da se cesce pojavljuje jer se ne odmaras dovoljno, naprotiv ja se odmaram mozda i previse pa mi se opet pojavljuje.
Meni vitamin c nije pomagao. Mozes da uzimas protektin, ecomer, ologogal se, kapsule belog luka, revitu... Znaci nesto od toga.
Ja sada pijem ujutru kapsulu belog luka, popodne vitamin b i uvece ecomer. Uvek tako kombinujem nesto periodicno. Nekad ologogal se i ecomer, a sada ovako...
Meni je receno da uvek moram da pijem nesto od toga. Ali desava se i pored svega toga da imam te periode kada mi se cesto pojavljuje.
Meni vitamin c nije pomagao. Mozes da uzimas protektin, ecomer, ologogal se, kapsule belog luka, revitu... Znaci nesto od toga.
Ja sada pijem ujutru kapsulu belog luka, popodne vitamin b i uvece ecomer. Uvek tako kombinujem nesto periodicno. Nekad ologogal se i ecomer, a sada ovako...
Meni je receno da uvek moram da pijem nesto od toga. Ali desava se i pored svega toga da imam te periode kada mi se cesto pojavljuje.
Molim pomoc genitalni herpes
Postovani,
pojavile su mi se ranice na genitalnoj regiji, javila sam se ginekologu koji je odmah posumnjao na herpes. Prepisao mi je aciklovir kremu i tablete koje sam pila 5x1 na 4 h. a to sam sve puderisala medicinskim puderom a prethodno ispirala bornom vodom od 3% i vaginalete Polyganax. Povuklo mi se 4-5 dana. Uz to uradio mi je bris i sve je ok samo ima Eserihije,pijem doksicinklin i vaginalete jos 12 dana. Ostalo je sve negativno.
Uradila sam i analizu krvi, Herpes Simplex virus 2 IgM, koji je nereaktivan i Herpes Simplex virus 2 IgG koji je 54 a ref.vrednost je 20.
Moze li mi ko pojasniti ove vrednosti tj. njihovo znacenje i sta mi je sad raditi.
Veliki pozdrav i nadam se da ce mi neko odgovoriti.
pojavile su mi se ranice na genitalnoj regiji, javila sam se ginekologu koji je odmah posumnjao na herpes. Prepisao mi je aciklovir kremu i tablete koje sam pila 5x1 na 4 h. a to sam sve puderisala medicinskim puderom a prethodno ispirala bornom vodom od 3% i vaginalete Polyganax. Povuklo mi se 4-5 dana. Uz to uradio mi je bris i sve je ok samo ima Eserihije,pijem doksicinklin i vaginalete jos 12 dana. Ostalo je sve negativno.
Uradila sam i analizu krvi, Herpes Simplex virus 2 IgM, koji je nereaktivan i Herpes Simplex virus 2 IgG koji je 54 a ref.vrednost je 20.
Moze li mi ko pojasniti ove vrednosti tj. njihovo znacenje i sta mi je sad raditi.
Veliki pozdrav i nadam se da ce mi neko odgovoriti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Radite upravo ono sto VAm je lekar i savetovao i onako kako Vam je savetovao. Z aVAs takodje vazi sve ono sto je vec receno za herpes i postavljacu ove teme. Dakle, pozitivni ste na herpes virus, velika je verovatnoca da ce Vam se pojavljivati svaki put kad Vam opadne imunitet: sa jedne strane to je prava dosada i smor, ali sa druge i prava sreca jer VAs upozorava da Vam je imuni sistem pao i da su Vam odbrane niske i da Vam je telo ugrozeno - bilo iscrpljenoscu, nekom bolescu, prekomernim naprezanjem, nerviranjem, stresom, neispavanoscu. POkusajte da se zdravo i redovno hranite, da unosite dovoljno vitamina (voca i povrca) i dovoljno tecnosti, da dovoljno spavate, da ste umereno fizicki aktivni, dovoljno odmorni i da smanjite pusenje i kafu na minimum ili se ovih stvari resite u potpunosti. Praktikujte siguran seks, ne samo zbog herpesa vec i zbog nezeljene trudnoce i drugih SPB. POzdrav
Hvala na savjetu. Interesuje me postoji li neki sajt ili neka brosura sa malo vise pojasnjenja o herpesu npr. sta se smije sta ne, kako da se zivi dalje zivot sa herpesom koliko i kako je to moguce. Prihvatila sam bolest i shvatila da je u meni i da je to to, nema sumnje. Isprva sam se nervirala i plakala na samu pomisao da imam genit. herpes a kako vrijeme odmice jedini cilj mi je da mu nekako doskocim prirodnim putem, jacanjem organizma, nekim cajevima. Iskopacu ja vec nesto pa makar da ga suzbijem
))
Pozdrav svima

Pozdrav svima