Kako ukloniti suncane fleke?!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 2:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kako ukloniti suncane fleke?!
Molim vas za pomoc... Naime, letos su mi se pojavile fleke na licu, koje izujedaju pigment, a ja ne znam kako do da sprecim... Prvo su roze, pa potom koza postaje bela posle nekog vremena, na istom mestu... Molim za odgovor, jer me je veliki strah... I da li moze da se uklone nekim preparatima?!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Imala sam i ja problem sa depigmentacijom . Dermatolog mi je savetovao sledece: u mesecima kada je sunce jako da ne pocinjem sa bilo kakvim tretmanom vec da koristim dobru kremu za lice sa zastitnim faktorom 50+ (koristila sam preparat kuce Avene).
U hladnijim mesecima sa manje sunca koristila sam preparat Eucerina - Anti pigment fluid (imaju slican proizvod i druge kozmeticke linije). Pomoglo je!
U hladnijim mesecima sa manje sunca koristila sam preparat Eucerina - Anti pigment fluid (imaju slican proizvod i druge kozmeticke linije). Pomoglo je!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm
kako ukloniti sunčane fleke???
Ma da, to nije ništa strašno, te fleke se i meni pojavljuju obavezno posle mora, ali ja već znam foru
, odem u apoteku i tražim preparat za skidanje fleka koje su nastale kao posledica sunčanja, oni to lepo naprave, mažem se kad se setim i to nestane, tako da nema razloga za paniku