Odmah da se izvinim moderatoru ako pitam nesto sto se vec nalazi negde. Ali od oka nisam video nesto sto mi treba pa postavljam jedno meni vazno pitanje.
Muci me zapusen nos. Vise puta sam cuo da su to zapuseni sinusi, ali nisam imao pregled kod doktora sem jednom u vezi alergije na polen kada mi je izmedju ostalog kazano da imam kao neku unutrasnju devijaciju.
Zelim da uradim dve stvari. Posto vise puta sam imao udarac u nos sada imam manju grbu i plus mi je malo prcast nos i te stvari bi hteo da sredim u istom zahvatu ako je moguce kada bih radio otklonjenje zacepljenosti odnosno teskog disanja.
Pitam kome bih mogao najboljem da se obratim, jer sam pazljiv oko toga, ne zelim da gledam bilo koga da se pravi vest oko sredjivanja nosa, verujem da ovo svi razumeju? Ali konkretno isto trazim jeftinog doktora odnosno jeftinu operaciju. Obican sam covek i trazim normalnu uslugu.
Pomozite mi da nadjem dobrog doktora u vezi ovog.
HVALA
Kako da sredim nos ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 25, 2005 5:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ps Već tri meseca čekam odgovor na ovo, ustvari godinu dana.
Odmah da se izvinim moderatoru ako pitam nešto što se već nalazi negde. Ali od-oka nisam video nešto što mi treba pa postavljam jedno meni važno pitanje.
Muči me zapušen nos. Više puta sam čuo da su to zapušeni sinusi, ali nisam išao na pregled kod doktora sem jednom u vezi alergije na polen, kada mi je, između ostalog kazano da imam kao neku unutrašnju devijaciju.
Želim da uradim dve stvari. Pošto više puta, sam imao udarac u nos, sada imam manju grbu i plus mi je malo prćast nos i te stvari bi hteo da sredim u istom zahvatu ako je moguće, kada bih radio otklonjenje začepljenosti, odnosno teškog disanja.
Pitam, kome bih mogao najboljem da se obratim, jer sam pažljiv oko toga, ne želim da gledam bilo koga da se pravi vešt oko sređivanja nosa, verujem da ovo svi razumeju? Ali konkretno isto tražim jeftinog doktora odnosno jeftinu operaciju. Običan sam čovek i tražim normalnu uslugu.
Pomozite mi da nađem dobrog doktora u vezi ovog.
HVALA
Odmah da se izvinim moderatoru ako pitam nešto što se već nalazi negde. Ali od-oka nisam video nešto što mi treba pa postavljam jedno meni važno pitanje.
Muči me zapušen nos. Više puta sam čuo da su to zapušeni sinusi, ali nisam išao na pregled kod doktora sem jednom u vezi alergije na polen, kada mi je, između ostalog kazano da imam kao neku unutrašnju devijaciju.
Želim da uradim dve stvari. Pošto više puta, sam imao udarac u nos, sada imam manju grbu i plus mi je malo prćast nos i te stvari bi hteo da sredim u istom zahvatu ako je moguće, kada bih radio otklonjenje začepljenosti, odnosno teškog disanja.
Pitam, kome bih mogao najboljem da se obratim, jer sam pažljiv oko toga, ne želim da gledam bilo koga da se pravi vešt oko sređivanja nosa, verujem da ovo svi razumeju? Ali konkretno isto tražim jeftinog doktora odnosno jeftinu operaciju. Običan sam čovek i tražim normalnu uslugu.
Pomozite mi da nađem dobrog doktora u vezi ovog.
HVALA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 7:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: