Kako da smrsam

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
podgoricanin11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 08, 2013 4:15 pm

Kako da smrsam

Post od podgoricanin11 »

Imam salo na stomaku,moze li mi neko dati neki savjet kako da ga skinem,znam one izraze pravilna ishrana,ali postoji li neki trening za to,neke vjezbe nesto?
PecaZmaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2014 12:07 pm

Re: Kako da smrsam

Post od PecaZmaj »

Salo na stomaku nije toliko problem celokupne nečije težine, koliko je problem procenta telesne masnoće koji imaš. Čak i neke relativno mršave osobe mogu imati "salce" na stomaku zbog loše ishrane i života, iako nisu debele. Za skidanje sala ti pre svega treba volja, zatim što više kardio vežbanja pr. trčanje, preskakanje konopca, hodanje, vožnja biciklom... Dalje, izbaci šećer i loše Ugljene hidrate iz ishrane, tipa rafinisano brašno, pirinač.... Imam kanal na You Tubu koji možeš da gledaš i koji baš o tome govori. Zove se "Zdravlje Za Sve". Potraži me tamo.... Pozdrav :D
buki11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 4:02 pm

Post od buki11 »

podgoricanin11 napisao:Imam salo na stomaku,moze li mi neko dati neki savjet kako da ga skinem,znam one izraze pravilna ishrana,ali postoji li neki trening za to,neke vjezbe nesto?
Trčanje je najbolji i najjeftiniji trening. Jako efikasan i za duh i tijelo.

Napuni mob sa dobrim mp3 stvarima, slušalice u uho i polako. Da bude zanimljivije, možeš koristiti neku aplikaciju (digitalni trener poput sport tracker ili endomondo) pa da gledaš osobni napredak.

Sretno.
buki11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2014 4:02 pm

Post od buki11 »

Evo jedan link, recimo da je tu urađen neki plan dijete koji bi trebao dati rezultate. Opet da pomovim, 90% svega je u karakteru i odricanju bespotrebnog unosa hrane.

Za bolje rezultate možete odabrati namirnice i porcije pa pogledajte na link http://www.kakolijeciti.com/za-brzo-i-z ... vu-dijetu/
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Da se nadovezem na ovu temu s mojim pitanjem, nedavno sam operisana na stomaku (rez je citavom duzinom). Rana je zarasla, bolucka jos po malo, ali sam primetila da su misici sa stomaka skoro nestali. Da li postoje neke blage vezbice koje bih smela vec sada da radim? NE moram da imam ne znam kakve trbusnjake, samo da se malo to sredi.
Odgovori