kako se skinuti sa trodona?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
stile64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 10:43 pm

kako se skinuti sa trodona?

Post od stile64 »

Ja sam teško bolestan od gomile bolesti, ali vodeće dijagnoze su mi: postencefalitis, trajno oštećenje CNSa, polineuropatija toxična i dijabetesna, depresija, anksioznost, i gastro problemi...Bolestan sam od 2000 te...a tek 2004te otkriveni su mi virusi, koksaki, adeno i CMV, kao i postencefalitis..sve vreme totalana slabost, ležanje u krevetu i osećaj bolesti, kao kod gripa samo mnogo gore..2008 konačno dijagnoza polineuropatije...ležanje po bolnicama, da bi 2010 dobio infuzije BERLITIONa, na koje sam užasno reagovao, odnosno zapao sam u stanje koje sam ja uporedio sa delirijumom kod narkomana..Lekari nisu reagovali na moje žalbe da mi se pogoršalo stanje..To stanje je dodatno pogoršalo slabost, ali nisam, niti sad umem da objasnim to kako se osećam...to je kombinacija užasne slabosti, gotovo oduzetosti, zatim drhtanje različitog inteziteta, hladnoća, nesvestica, jednostavno neizdrživo..Toliko teško da sam pokušao samoubistvo...Doktori su mi i to stanje podveli pod polineuropatija i dali mi TRODON e..Sa vremenom je efekat trodona bio sve slabiji da bi sada posle dve godine bio nedovoljan, ali ono što je još gore su propratni efekti..Veoma otežano pražnjenje i bešike i creva, i još gori bolovi u kičmi, zglobovima..Pokušao sam da skinem dnevnu količinu sa dva puta po 100 mg, na dva puta po 50 mg, i osećao sam se užasno..na površinu je izašao taj odvratni osećaj koji neumem da objasnim, i izdržao sam svega tri dana...Ovo je začarani krug bez izlaza..ili možda ima? Može li mi neko pomoći? Da li je moguće zameniti trodon ili koliko dana bih morao da trpim pa da me prođe ta zavisnost od trodona?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: kako se skinuti sa trodona?

Post od aa_aca »

Набави ти лепо књигу "Алкализуј се или умри" и држи се рецепата из ње. Верујем да ћеш скроз оздравити за годину дана.
stile64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 02, 2013 10:43 pm

Post od stile64 »

Gosn. Aco, neznam da li si doktor i koje specijalnosti, jer te ima na svim postavljenim pitanjima, ali, već i same reči da će mi biti bolje za godinu dana, meni puno znače..Knjigu sam odmah naručio i jedva čekam da je pročitam, jer sam za ovih 13 godina bolovanja pročitao desetine knjiga i pio gomile i gomile kojekakvih preparata i lekovitih bilja, a bolest je ipak napredovala...Ja se sada bukvalno raspadam od bolova a ovi trodoni su užas..Da mogu, i konoplju bih duvao..Kažu, prirodno je, zdravije je.. :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Госн. Стиле, конопља је закон и за лечење тумора, ал чик је набави.

У књизи има и рецепата за правилну исхрану. Једина јој је мана што аутор не спомиње кефир. Ваљда није чуо за Русе. :lol: Кефир је закон за све, али само домаћи кефир.

Ако хоћеш да сазнаш нешто о мени, скокни до мог сајта w w w . a c a . r s. Тамо све пише. Јави ми се на емаил.
Odgovori