Pozdrav svima,
Ne znam koga da pitam sta bi bilo pametno da uradim pa rekoh hajde ovde cu. Toliko lekara, pametnih ljudi mozda dobijem i neki koristan savet.
Problem je sledeci, pokusacu da skratim. Na pocetku ce delovati neozbiljno i smesno ali ja ne znam sta da radim. Prica krece od pre pola godine i vise kada mi se javlja tip sa prostim , vulgarnim komentarima na fb-u. Ignorisanje i blokiranje nije pomoglo pa sam oducila da popricam sa njim. On mene zna, zaljubljen je bio u mene od ranije a sada ocigledno ima neke dusevne probleme. Nije se predstavio ko je ali je poceo da prica kako poznaje moje roditelje, sestre, momka ... sve je znao ... jezivo. Ja cak mislim da sam skontala ko je. Nebitno, zavrsila sam tu pricu ali on je nastavio da se javlja, ja ga od tada ignorisem. On pise svasta, izmedju ostalog i da ce da se ubije, moli me da mu se javim. To pise svakog dana. Ja mu blokiram nalog on otvori novi i tako u krug. Moje pitanje je ako ima ovde nekog psihologa, psihijatra sta da radim. Da li da mu se javim kad me moli ili to ne bi bilo dobro za njega. Meni je njega jako zao i ne bi mi bio problem ni da odvojim vreme da popricam sa njim ali mi se cini da on ima neku fiksaciju vezano za mene i da ce samo jos vise da se zanese ako budem fina prema njemu. To sto mi svakodnevno stigne xy poruka od njega nema veze, mogu da istrpim i sto me vredja i svasta nesto, nema veze ... on cak i ne zna da li ja to vidim ili ne jer poruke ne otvaram samo vidim pocetak iste. Mislila sam da ce se vremenom umoriti ali sada me vec grize savest jer me moli i preklinje ...
Kako reagovati
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kako reagovati
Колико имаш година?