....kako rasiriti ramena i grudni kos ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
....kako rasiriti ramena i grudni kos ?
.....imam petnaest godina viskok sam nesto vise od 180 cm.....idem u teretanu vec 2 meseca ali sa prekidima....zanima me kako mogu da prosirim ramena i grudni kos....kojim vezbama ili terapijama..... iam blagu skolijozu ali bez bolova....a ugao krive kicme nije odredjivan jer nije bilo potrebe tako kazu....molim vas da mi sto pre odgovorite na ovu temu ,da bi sto pre primenio nesto po tom pitanju....e da nisam napomenu da mi je sirina ramena negde oko 47 cm.... obim grudnog kosa 85 ili malo vise.....nmg da kazem tacno jer ni sam nzn.... 

Nadovezacu se na temu,postavljac mi sigurno nece zameriti.
Pored plivanja(koje je najbolje za sirenje grudnog kosa),postoji isto i terapija kod fizioterapeuta ali ne znam koliko je efikasna posto nisam posetio fizioterapeuta.E sada moje pitanje glasi koliko moze pravilno disanje,nasao sam ga na NET-u,da pomogne u sirenju grudnog kosa.
Pored plivanja(koje je najbolje za sirenje grudnog kosa),postoji isto i terapija kod fizioterapeuta ali ne znam koliko je efikasna posto nisam posetio fizioterapeuta.E sada moje pitanje glasi koliko moze pravilno disanje,nasao sam ga na NET-u,da pomogne u sirenju grudnog kosa.
....hmm...
...ja vec treniram plivanje...ali sa prekidima...tj treniram sportsko plivanje...i dobar sam u tome...ja bih zamolio da neki doktor ili neko strucno lice odgovori na ovo pitanje,tj da me posavetuje kako da sto vise prosirim grudni kos,a sa tim naravvno i ramena.....tj ramena na prvom mestu....znam vezbu disanja koja ja navedena da pomaze za sirnjenje grudnog kosa...ali nzn koliko je ona ispavna.....
Re: ....kako rasiriti ramena i grudni kos ?
[quote="chetnick"]...dva meseca sa prekidima???smesno...ja idem pet godina redovno skoro...radi propadanja...ja sam od njih osecao bol u grudima tj sirenje grudnog kosa...hvataj se malo sire rukama...al bato bar tri meseca redovno da imas rezultate
.....ok...
...ali da li treba da radim samo porpadanje....ili jos nesto.....cuo sam da su sioki zgibovi dobri.....ae pls mi anvedi jos neke vezbe koje su provereno dobre za sirenje uopste.....