Kako prici devojci posle duge veze?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
sv_Petar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 7:31 pm

Kako prici devojci posle duge veze?

Post od sv_Petar »

Pozdrav,naime imam problem,izasao sam i relativno duge veze,i sad imam problem kako da pridjem devojci koja mi se svidja,a da je pritom niko iz mog drustva ne zna.
Ima li neko neki savet? Imam osecaj da sam se ukocio.. :o
The dream is my reality
KandidaT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2012 12:29 pm

Re: Kako prici devojci posle duge veze?

Post od KandidaT »

Ako nisi elokventan, teško Ti je da nađeš zajedničke teme, najgore što možeš da uradiš je da - ne uradiš nešto.

Bolje od toga je čak i da joj priđeš i lepo, otvoreno, kažeš to što si napisao nama. Verujem da tako iskrene izjave nije često čula, a cenim da će, ako je i ona vredna toga, znati da ceni Tvoju iskrenost. Teško da će "pasti" samo na to, ali Ti si otvorio razgovor (što je bio problem), koji će dalje već naći neki tok... Samo nemoj da se dalje sve vrti oko toga... ;)

Kako kažu, "na kraju", ljudi žale za onim što NISU uradili, a ne zbog onog što jesu...
Pozdrav, i sa srećom.
dusan90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 2:43 pm

Post od dusan90 »

Moj ti je savet da krenes malo u teretanu da dobijes samopouzdanja. Na pocetku cimaj neku devojku koja ti se svidi preko fejsa cisto da se opustis, nista specijalno. Meni je ovo dosta pomoglo isto posle jako duge veze nisam mogao da se sastavim vise od pola godine.... Samo ti treba volje, a posle prve koju uzivo budes startovao videces da to nista nije strasno ima da ti ide ko po loju, isto tako se nekoj devojci mozda i ti svidjas pa ona ne sme da ti pridje.
Korisnikov avatar
sv_Petar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 7:31 pm

Post od sv_Petar »

KandidaT napisao:Ako nisi elokventan, teško Ti je da nađeš zajedničke teme, najgore što možeš da uradiš je da - ne uradiš nešto.

Bolje od toga je čak i da joj priđeš i lepo, otvoreno, kažeš to što si napisao nama. Verujem da tako iskrene izjave nije često čula, a cenim da će, ako je i ona vredna toga, znati da ceni Tvoju iskrenost. Teško da će "pasti" samo na to, ali Ti si otvorio razgovor (što je bio problem), koji će dalje već naći neki tok... Samo nemoj da se dalje sve vrti oko toga... ;)

Kako kažu, "na kraju", ljudi žale za onim što NISU uradili, a ne zbog onog što jesu...
Pozdrav, i sa srećom.

Meni je najtezi prvi korak,posle mi je opusteno...
Hvala na savetu.
The dream is my reality
Odgovori